Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čtvrtek 4. července 2024

Svátek slaví Prokop, zítra Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje

10 tipů, jak strávit s rodinou podzimní víkend

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

10 tipů, jak strávit s rodinou podzimní víkend

Lenka Kučerová

18. listopadu 2023 15:55

Ilustrační fotografie

Víkendy jsou ideálním časem pro odpočinek a společné aktivity s rodinou. Pokud hledáte inspiraci na zábavu, máme pro vás deset tipů, které vám pomohou vytvořit nezapomenutelné chvíle.

1) Výlet do přírody: Vydejte se do místního parku nebo přírodní rezervace. Procházka v přírodě nabízí příležitost k relaxaci, hraní her a objevování krásných krajin.

2) Kreativní dílna: Zorganizujte malou kreativní dílnu. Vytvářejte společně obrázky, modely nebo dokonce jednoduché řemeslné projekty. To vše posiluje rodinné pouto a rozvíjí kreativitu.

3) Rodinný filmový večer: Vyberte oblíbené filmy nebo novinky a vytvořte si domácí kino. Připravte popcorn a vytvořte si pohodlné místo na pohovce pro celou rodinu.

4) Výlet do muzea: Prozkoumejte místní muzea, vědecká centra nebo zajímavá místa. Je to nejen vzrušující, ale také vzdělávací zážitek pro celou rodinu.

5) Rodinná sportovní akce: Zorganizujte sportovní akci, jako je fotbal, basketbal nebo kriket, která nejen podporuje fyzickou aktivitu, ale také týmovou spolupráci.

6) Vaření s sětmi: Připravte si společné vaření. Dejte dětem jednoduché úkoly nebo recepty, které si mohou vyzkoušet. To nejen rozvíjí dovednosti vaření, ale také týmovou práci.

7) Rodinný výlet na kole: Prozkoumejte okolí na kole. Máte-li blízko cyklostezky, vydávejte se na rodinnou cyklojízdu. Je to skvělý způsob, jak strávit čas venku a zároveň podporovat zdraví.

8) Den v zoologické zahradě: Co takhle den farmě nebo v zoologické zahradě? Pozorujte zvířata, učte se o různých druzích a vytvořte si společně zážitky, které budou žít dlouho.

9) Zábava na zahradě: Nemusíte opustit domov, abyste si užili přírodu. Udělejte táborák a podívejte se na noční oblohu. Rodinné kempování vytváří nezapomenutelné příběhy.

10) Rodinný Brain Games večer: Zorganizujte večer deskových her nebo hádanek. Jde o skvělý způsob, jak pobavit mysl a zároveň se smát a soutěžit společně.

Nejnovější zprávy