Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čtvrtek 4. července 2024

Svátek slaví Prokop, zítra Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje

21letou ženu srazil vlak v Kolíně. Zasahoval vrtulník ZS

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

21letou ženu srazil vlak v Kolíně. Zasahoval vrtulník ZS

Jana Procházková

31. října 2023 16:50

Letecká záchranná služba

V úterý ráno došlo na železniční trati mezi Kolínem a Velimí k tragické události. Krátce po osmé hodině byla 21letá žena sražena vlakem, a kvůli vážným zraněním byla na místo vyslán záchranářský vrtulník. Důsledkem této události je omezen provoz na daném úseku tratě.

V úterý ráno zasahovaly záchranné složky v důsledku nehody na železniční trati mezi Kolínem a Velimí. Vlak tam srazil mladou ženu, která utrpěla vážná zranění.

Policie obdržela hlášení o této nehodě krátce po osmé hodině. "Došlo k srážce osoby s vlakem na úseku mezi Kolínem a Velimí. Na místo byl povolán záchranný vrtulník. Policisté zajišťují místo pro jeho přistání," uvedla policejní mluvčí Michaela Richterová novinářům před devátou hodinou a dodala, že k této události nemá zatím žádné další informace.

Jednadvacetiletá žena utrpěla při nehodě závažná zranění. "Má ztrátové poranění dolní končetiny a těžké zranění horní končetiny," uvedla mluvčí středočeských záchranářů Monika Nováková v zprávě pro TN.cz. Záchranáři transportovali pacientku do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady v Praze.

Vlak měl před srážkou intenzivně troubit, uvedli obyvatelé části Kolína.

Nejnovější zprávy