Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 21. září 2024

Svátek slaví Matouš, zítra Darina

Airbnb nabízí zkusit si bydlení ve Shrekově bažině: Šanci dostane jenom pár jedinců

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Airbnb nabízí zkusit si bydlení ve Shrekově bažině: Šanci dostane jenom pár jedinců

Nikola Horáková

28. září 2023 15:37

Airbnb nabízí pobyt v Shrekově bažině

Fanoušci Shreka teď musí skákat radostí, protože společnost Airbnb, která nabízí nájmy k pobytu, uvedla do svého seznamu možnost zažít bydlení jako slavný zlobr. Návštěvníci budou bydlet pod velikým pařezem, kde si mohou zkusit život bydlení zlobra. Bažina se nachází uprostřed lesa ve Skotsku. 

V rámci nabídky od Airbnb, bylo nově zavedeno ubytování v bažinách, ve které bydlel známý zlobr Shrek. Zájemci mohou o registraci žádat od 13. října. Ubytování se nachází ve Skotsku, ale možnost se tu ubytovat budou mít jen pouze tři osoby na dvě noci, a to od 27. do 29. října, ovšem zcela zdarma. 

Video: Take a look inside Shrek's swamp now available to rent on Airbnb | The Independent

Shrekova bažina se nachází v historickém regionu známém jako Skotská vysočina. „Shrekova bažina je nádherná. Prostě nádherná. Ideální místo pro hosty. Víš, co se mi na tom líbí? Všechno. Zarostlá terénní úprava, skromné interiéry, pěkné balvany, vše. Nemůžu se dočkat, až hosté zažijí tento blátivý kousek ráje na vlastní kůži,“ láká do tohoto zlobřího ráje Shrekův parťák oslík. 

Hosté si budou moci zapálit svíčky z ušního mazu, sdílet příběhy kolem táboráku a ráno si pochutnat na čerstvě připravených vaflích, láká Airbnb ve své reklamě na toto neobyčejné dobrodružství.

Airbnb také sdělilo, že přispěje jednorázovým finančním darem organizaci HopScotch Children's Charity, která organizuje rekreační pobyt pro ohrožené a znevýhodněné děti ve Skotsku.

Nejnovější zprávy