Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pondělí 16. září 2024

Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda

Andrej Babiš nahrál video a přiznal, že má covid! Lidem se omluvil

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Andrej Babiš nahrál video a přiznal, že má covid! Lidem se omluvil

Andrea Malá

19. srpna 2024 13:24

Andrej Babiš

Doby velkých obav z covidu-19 jsou sice pryč, ale neznamená to, že se tato nemoc vytratila z populace. Přesvědčil se o tom expremiér Andrej Babiš (ANO). Ve videu na sociální síti oznámil příznivcům hnutí, že má covid a z toho důvodu musí zrušit plánovaný program.

"V neděli jsem zjistil, že mám covid," uvedl Babiš na videu, kde říká, že navzdory třem dávkám očkování a jednomu prodělání nemoci se u něj vyskytují vysoké horečky. Konkrétně si naměřil teplotu 38,7 stupně. 

Expremiér zároveň oznámil fanouškům, že ruší plánovaný program. "Těšil jsem se na vás v úterý na Praze-východ a ve středu na Nymbursku, že vás s (exministrem) Karlem (Havlíčkem) navštívíme. Tak se moc omlouvám, bohužel... ale Karel je držák, ten to zvládne i beze mě," konstatoval. 

Naznačil také, na které akci by se po uzdravení rád objevil mezi lidmi. "Snad se z toho dostanu do Živitelky, ale to taky není jisté," připomněl největší zemědělskou výstavu v zemi, která na českobudějovickém výstavišti proběhne od čtvrtka do úterý. 

Babiš také na videu zmínil, že nejrůznější onemocnění momentálně kolují v populaci. "Řádí to všude ten covid a různé virózy. Dávejte na sebe pozor," vyzval své voliče i ostatní. 

Nejnovější zprávy