Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Středa 26. června 2024

Svátek slaví Adriana, zítra Ladislav

Česko stále slaví! Zákulisí oslav na Staromáku: Mistři světa přiznali špatné nápady

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Česko stále slaví! Zákulisí oslav na Staromáku: Mistři světa přiznali špatné nápady

Andrea Malá

28. května 2024 10:06

Mistři světa slavili s fanoušky na Staroměstském náměstí. (27.5.2024) Video

Česko třetím dnem slaví triumf na domácím mistrovství světa v Praze a Ostravě. Highlightem pondělí byly oslavy s fanoušky na Staroměstském náměstí v centru hlavního města. 

Mistři světa se na náměstí objevili kolem 17. hodiny. Ještě než šli na pódium, objevili se na střeše autobusu, jímž přijeli do centra Prahy. Jak ale přiznal Martin Nečas, který čtyřmi body pomohl v semifinále zdolat Švédy, v hlavách hokejistů se rodily i podivné myšlenky.

"Byly tam i špatný nápady, že rozbijeme okno. Myslím, že teď už to nikomu moc nemyslí. Nakonec jsme v euforii vylezli nahoru," přiznal útočník Caroliny novinářům. 

Pondělní oslavy s fanoušky na Staroměstském náměstí v Praze probíhaly zhruba dvě hodiny. Hokejisté nejprve vylezli na střechu autobusu, kterým na místo přijeli. Posléze se přesunuli na pódium, přičemž je jednoho po druhém vyjmenoval moderátor Libor Bouček.

Slovo si pak jako první vzal kapitán týmu Roman Červenka, který poděkoval fanouškům za podporu během celého šampionátu. Podobně se vyjádřili i střelec vítězného gólu David Pastrňák či trenér Radim Rulík.

Hymnu si přišel se šampiony i s fanoušky zazpívat Vojtěch Dyk. Následně hráči za tónů písně We Are The Champions otevřeli lahve se šampaňským. 

Nejnovější zprávy