Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pátek 5. července 2024

Svátek slaví Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje, zítra Upálení Mistra Jana Husa (1415)

Divoké VIDEO: Svatební párty se zvrhla v BITKU s policií

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Divoké VIDEO: Svatební párty se zvrhla v BITKU s policií

Jana Procházková

14. září 2023 5:19

Brutální bitka s policií na svatební párty. Video

Slavnostní svatební oslava na Rhode Islandu se rychle změnila v absolutní chaos, když se svatební hosté dostali do drtivé rvačky s policisty. A co je ještě šokující, celý incident byl zachycen na videu. O incidentu informoval web TMZ.

V neděli brzy ráno bylo zatčeno půl tuctu členů svatebního průvodu poté, co došlo k rvačce s policisty před restaurací v Newportu. Záznamy události ukazují, jak napjatý konflikt rychle přerostl ve fyzický střet s muži zákona.

Na záběrech videa lze vidět, jak údery padají z obou stran a konfrontace rychle eskaluje. Jedna žena v oranžových šatech, později identifikovaná jako Alexandra Flahertyová, je zachycena, jak kopá policistu do slabin.

Další žena na svatební hostině se pak nedobrovolně udeří hlavou o chodník a zůstává bezvládně ležet na zemi. Stalo se tak poté, co ji důstojník shodí při otáčení na zem. 

Podle policejní zprávy, kterou získal web TMZ, policista uvedl, že žena se pokoušela natáhnout po jeho služební zbrani, což vedlo k tomu, že se otočil a udeřil ji pěstí do čelisti. Žena byla následně identifikovaná jako Rachael Onik. Na chvíli ztratila vědomí a byla poté zatčena policií.

Brutální bitka s policií na svatební párty.

Podle vypovědí policistů byla celá událost odstartována tím, že manžel Rachel David Onik, dostal záchvat poté, co mu byl odepřen vstup do baru. Zpráva policejního personálu uvádí, že David se dostal do konfliktu s personálem baru, což vedlo k tomu, že byla zavolána policie.

Policie sdělila, že při jejich příchodu na místo a pokusu o komunikaci s Davidem (manželem), jeho žena do incidentu velmi rychle zapojila a přestala spolupracovat. Když se policista pokusil manželku odtáhnout zpátky, ta zakopla. Zde začíná video a situace se rychle vyhrocuje.

Na záběrech lze také vidět muže v obleku a kravatě, kterého policie později identifikovala jako Roberta Nashe, jak udeřil policistu pěstí do obličeje, srazil ho na zem a poté na něj zaútočil.

Po zklidnění situace byli tři muži a tři ženy zatčeni a obviněni z trestného činu.

Nejnovější zprávy