Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Neděle 8. září 2024

Svátek slaví Mariana, zítra Daniela

Dovolená Miloše Zemana: Vlny rybníku brázdil na žlutomodrém Challengeru!

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Dovolená Miloše Zemana: Vlny rybníku brázdil na žlutomodrém Challengeru!

Andrea Malá

11. července 2024 8:28

Miloš Zeman vytáhl legendární žlutomodrý člun.

Exprezident Miloš Zeman se v létě nemohl přihlásit příznivcům odjinud. V úterý se na jeho facebookovém profilu objevily fotografie z rybníku na Vysočině. Zeman totiž už tradičně vytáhl žlutomodrý člun na vodu. 

Zeman si už déle než rok užívá politický důchod. Loni v březnu totiž po vypršení druhého pětiletého prezidentského mandátu opustil Pražský hrad, protože novou hlavou státu se stal Petr Pavel. Zatímco ten je členem české delegace na probíhajícím summitu NATO ve Washingtonu, jeho předchůdce si užívá dovolenou v oblíbeném regionu.

"Milí přátelé! Moc vás všechny co nejsrdečněji pozdravuji z milované Vysočiny!" vzkázal bývalý politik prostřednictvím facebookového profilu. Od lidí se tam objevila spousta vzkazů od někdejších voličů.

Zeman se v uplynulých měsících zotavoval po operaci, po které strávil v motolské nemocnici téměř tři týdny. Exprezident byl po zákroku dokonce několik hodin v umělém spánku.

Zeman měl dosud nejvážnější obtíže na podzim roku 2021 ještě ve funkci prezidenta republiky. Několik týdnů byl tehdy hospitalizovaný v Ústřední vojenské nemocnici v pražských Střešovicích. Do domácího léčení byl nakonec propuštěn po 48 dnech. 

Nejnovější zprávy