Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Úterý 24. září 2024

Svátek slaví Jaromír, zítra Zlata

Horoskop na víkend: Které znamení by si mělo dát pozor na výdaje?

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Horoskop na víkend: Které znamení by si mělo dát pozor na výdaje?

Lenka Kučerová

6. října 2023 10:57

Ilustrační foto

Víte, co vás o víkendu čeká? Hvězdy vám to v našem horoskopu prozradí. 

Beran (21. března - 19. dubna): Víkend bude plný energie a odvahy. Skočte do nových dobrodružství a nebojte se řídit svou vášní. Možná objevíte novou zálibu nebo si vytvoříte nové přátelství.

Býk (20. dubna - 20. května): O tomto víkendu se zaměřte na svou pohodu a relaxaci. Udělejte si čas na odpočinek a užijte si luxusní chvíle s dobrou knihou nebo jídlem. Dejte si pozor na nadměrné výdaje.

Blíženci (21. května - 20. června): Víkend bude plný komunikace a sociálních interakcí. Můžete se těšit na zajímavé konverzace a možná i na nové příležitosti. Buďte otevření novým zážitkům.

Rak (21. června - 22. července): Tento víkend bude ideální pro rodinné aktivity a čas strávený s blízkými. Pokuste se vyhnout pracovním starostem a soustřeďte se na své osobní vztahy.

Lev (23. července - 22. srpna): Víkend bude pro vás plný kreativity a sebedůvěry. Je čas vytvořit něco nového nebo se věnovat svým koníčkům. Buďte odvážní a sdílejte své nápady s ostatními.

Panna (23. srpna - 22. září): Tento víkend se soustřeďte na své zdraví a pohodu. Udělejte si čas na cvičení a zdravou stravu. Objevte zajímavé tipy na zlepšení vašeho života.

Váhy (23. září - 22. října): Víkend bude ve znamení harmonie a rovnováhy ve vztazích. Pokuste se vyřešit nějaký nesrovnalost a užijte si čas s lidmi, které máte rádi.

Štír (23. října - 21. listopadu): Tento víkend bude plný intenzity a vášně. Můžete se těšit na hluboké emoce a možná i na romantické okamžiky. Buďte otevření svým citům.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince): Víkend bude ve znamení dobrodružství a objevování nových míst. Můžete se rozhodnout vyrazit na spontánní výlet nebo se zapojit do nějakého sportu.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna): Tento víkend se soustřeďte na své cíle a plány do budoucna. Můžete najít motivaci k tomu, abyste se více snažili dosáhnout svých ambicí.

Vodnář (20. ledna - 18. února): Víkend bude ve znamení sociálních interakcí a společenských událostí. Můžete se těšit na zábavu s přáteli a možná i na nějakou inspirativní konverzaci.

Ryby (19. února - 20. března): Tento víkend bude ideální pro odpočinek a meditaci. Zkuste se dostat do kontaktu se svým vnitřním já a najít klid ve své duši.

Nejnovější zprávy