Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 21. září 2024

Svátek slaví Matouš, zítra Darina

Influencerka porušila zákaz a vkročila na místo, kde umírali lidé

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Influencerka porušila zákaz a vkročila na místo, kde umírali lidé

Nikola Horáková

9. září 2023 22:38

Marina Rivera Saldañaová Video

Španělská influencerka Marina Rivera Saldaña má na svém účtu na Instagramu přes 1,9 milionu sledujících. Momentálně se dostala pod palbu kritiky poté co se vykoupala v zátoce, kde bylo koupání zakázáno kvůli nedávným úmrtím.

Jednadvacetiletá Marina se řídí heslem, že pro fotku je schopná udělat cokoliv. Nedávno si totiž vypravila pro pěkné instagramové fotky, které by mohly nasbírat co nejvíce lajků, do jeskyně El Tancón na ostrově Tenerife.

Influencerka zde nafotila sérii snímků v bikinách, kde stojí na skále a poté skočila do vody. „Jsem malá mořská víla z Makoo," napsala k příspěvku. Snímky jsou krásné, ale má to jeden podstatný háček. 

Přístup do jeskyně je přísně zakázán z důvodu silných nepředvídatelných proudů. Na tomto místě zemřelo již mnoho lidí, jak informuje The New York Post.

Její sledující nebyly z fotek tolik nadšení kvůli místu, kde byly snímky pořízeny. Většina z nich je považuje za "neuctivé vůči zemřelým". „Toto místo, které je zakázané, před několika lety vzalo život 31 lidí. Stejně jako vy, nerespektovali zákaz vstupu, není to prostor pro koupání," napsal jeden ze sledujících rozhořčeně. „Koupání je tam zakázáno. Máme plné zuby turistů, kteří nerespektují naši zemi," dodal další. 

Nejnovější zprávy