Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 27. července 2024

Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor

Jak strávit volný víkend? Máme pro vás 10 tipů

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Jak strávit volný víkend? Máme pro vás 10 tipů

Lenka Kučerová

23. února 2024 19:21

Ilustrační foto

Jaro se pomalu blíží a s ním přichází ideální čas na to, vyrazit ven a užít si krásného víkendu. Pokud si nejste jistí, jak takový víkend využít co nejlépe, máme pro vás deset skvělých tipů, jak ho strávit příjemně a plně si ho užít.

Piknik v přírodě: Vezměte si piknikový koš s dobrotami a vydejte se do parku nebo na venkov na piknik. Užijte si čerstvého vzduchu, slunce a relaxujte v příjemném prostředí.

Procházka v botanické zahradě: Navštivte místní botanickou zahradu a procházejte se mezi rozkvetlými květinami a zelení. Udělejte si krásné fotky a nechte se unést jarní atmosférou.

Jízda na kole: Vypůjčte si kolo nebo si vezměte své vlastní a vydejte se na jarní cyklistickou túru. Objevujte nové trasy a užijte si krásné scenérie a svěžího vzduchu.

Udělejte si pikantní grilování: Pokud máte zahradu nebo terasu, udělejte si pikantní grilování s rodinou nebo přáteli. Vyzkoušejte nové recepty, užijte si společnost a dobrou náladu.

Venkovní cvičení: Využijte jarního počasí k venkovnímu cvičení. Provedete si jógu, běh nebo cvičení venku a využijte přírodních prvků pro zlepšení vaší fyzické kondice a pohody.

Péče o zahradu: Pokud máte zájem o zahradničení, můžete strávit víkend péčí o vaši zahradu nebo balkonovou zeleň. Sázíme květiny, bylinky nebo zeleninu a sledujte, jak vaše zahrada ožívá.

Procházka v lese: Vydejte se na procházku do lesa a prozkoumejte jarní přírodu. Pozorujte kvetoucí stromy, poslouchejte zpěv ptáků a užívejte si klid a pokoj lesního prostředí.

Poznávání místních památek: Navštivte historická místa a památky ve vašem okolí a poznávejte historii a kulturu vašeho regionu. Procházejte se po starých uličkách městských čtvrtí a objevujte zajímavá místa.

Umělecká dílna: Vyzkoušejte si uměleckou dílnu doma nebo v uměleckém studiu. Malujte, kreslete nebo vytvářejte vlastní jarní umělecká díla a projevte svou kreativitu.

Relaxace a odpočinek: A nakonec, nezapomeňte si prostě užít klidný a odpočinkový víkend. Relaxujte doma, čtěte si knihu, sledujte film nebo si dopřejte odpočinkovou lázeň. Užijte si čas jen pro sebe a naberte novou energii do nadcházejícího týdne.

Nejnovější zprávy