Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Neděle 6. října 2024

Svátek slaví Hanuš, zítra Justýna

Jaro na TV Nova: Prý to bude BOMBA! Na tohle se můžete těšit

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Jaro na TV Nova: Prý to bude BOMBA! Na tohle se můžete těšit

Jana Procházková

6. prosince 2023 20:41

Zlatá labuť je plná dramatických zvratů.

Televize Nova představila svůj jarní program, který nabídne divákům pestrý výběr pořadů. Mezi očekávané novinky patří seriálová kriminální zápletka z malebného Chorvatska, první epizody Specialistů, fascinujícího Odznaku Vysočina a dvojité dávky rodinného seriálu Jedna rodina. Navíc se můžete těšit na premiérové řady oblíbených pořadů, jako jsou Výměna manželek, Utajený šéf a kvízová show Superlov. Připraven je také nový pořad s názvem Na vaší straně.

Vánoční televizní boj ještě ani nezačal a televize Nova už láká své věrné diváky na začátek jara, kdy chce své konkurenci zasadit ránu z milosti. Uvádí to web TN.cz.

V první polovině nadcházejícího roku se na Nově můžete těšit na velkolepé příběhy, vystupující herecké talenty a nové postavy ve stálicích seriálů. "Nová sezóna nás zavede do světa premiérových návratů oblíbených klasik různých žánrů. V desáté jubilejní řadě se opět setkáme se Specialisty, kteří s neotřesitelnou pravidelností oslovují přes milion diváků každé pondělí. Také fanouškům úspěšného Odznaku Vysočina přineseme nové a napínavé epizody. Rodinný komediální seriál Jedna rodina se bude od ledna objevovat v našem vysílání dvakrát týdně," sdělila ředitelka programu TV Nova a Voyo Silvia Majeská.

Diváci TV Nova se mohou těšit na bohatý obsah. "V jarní sezóně vás zaujme také původní komediální krimi Policie Hvar s hvězdným obsazením. Pro fanoušky doku reality budou k dispozici nové série Výměny manželek a Utajeného šéfa. Celkově lze očekávat silnou sezónu, kterou spojují nejen známá jména tvůrců, ale i hereckých hvězd," dodala.

Redakce zpravodajství a publicistiky TV Nova spustí nový pořad s názvem Na vaší straně, který vzešel z oblíbené rubriky Televizních novin, v níž se reportéři věnují problémům diváků. Kamil Houska, ředitel zpravodajství a publicistiky TV Nova vysvětlil, že počet podnětů byl tak vysoký, že se rozhodli vyčlenit tuto rubriku a vytvořit z ní samostatný pořad, aby mohli co nejlépe pomoci co největšímu množství lidí.

Pro ty, kdo se rozhodnou strávit dovolenou, ale i tam mohou narazit na nečekané události, včetně zločinu. Československá detektivní dvojice Jakuba Štáfka a slovenské herečky Alžběty Ferencové se představí v nové originální kriminálce s komediálním nádechem s názvem Policie Hvar. Příběh je zasazen na slunné pláže chorvatského ostrova a dalšími herci v něm excelují například Bořek Slezáček, a stoupající herecké talenty Tom Sean Pšenička a Leona Skleničková. Pro fanoušky kriminálního žánru je to další důvod k radosti, jelikož se mohou na jaře těšit na návraty svých oblíbených vyšetřovacích týmů, které již v minulých sezónách ovládly hlavní vysílací časy.

Desátá řada seriálu Specialisté přináší nové herecké tváře jako Pavel Zedníček, Veronika Čermák Macková a Marian Roden. Odznak Vysočina ve třetí sérii opět vyšetřuje skutečné kriminální kauzy s týmem kapitánky Dany Skálové, hranou Monikou Hilmerovou, a známými detektivy.

Nová řada Jedné rodiny slibuje dvakrát více lásky, příběhů a humoru. Seriál bude od ledna vysílán dvakrát týdně s rozšířeným hereckým obsazením, kde se objeví jména jako Petr Čtvrtníček, Vašek Matějovský, Vincent Navrátil, Patricie Pagáčová a Chantal Poullain.

Osudy obchodního domu Zlatá labuť uzavře ve velkém finále, do něhož vstoupí nové postavy, včetně ředitelky Šárky Krausové a prodavačky Dity s hlasem Natalie Golovchenko.

Vrátily se také oblíbené pořady Výměna manželek, Utajený šéf a vědomostní soutěž Na lovu – Superlov s moderátorem Ondřejem Sokolem. Ulice zahájí devatenáctou sezónu s novou hvězdnou posilou Markem Vašutem.

Nejnovější zprávy