Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pondělí 16. září 2024

Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda

Kiss zahrají poslední koncert v historii. Můžete být u toho

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Kiss zahrají poslední koncert v historii. Můžete být u toho

Adam Souček

12. listopadu 2023 11:00

Kapela Kiss

Legendární rocková kapela Kiss ve čtvrtek oznámila, že její vůbec poslední koncert v historii, který se uskuteční 2. prosince v newyorské Madison Square Garden, bude živě přenášen na placených platformách.

Podle tiskové zprávy se rocková kapela chystá v prosinci ukončit turné The End of the Road Tour. poslední vystoupení bude přenášeno exkluzivně na PPV.com, takže fanoušci po celém světě si budou moci koncert naladit v reálném čase. Ačkoli nebyly zveřejněny žádné další podrobnosti, podle tiskové zprávy slibuje, že půjde o masivní událost, informuje People.

Za živé vysílání koncertu zaplatí fanoušci v Česku jednorázový poplatek necelých 350 korun.

Závěrečný koncert bude v Severní Americe živě vysílán také prostřednictvím kabelových a satelitních poskytovatelů, jako jsou Xfinity, Spectrum, Contour, Optimum, Fios, DirecTV, DISH, Rogers, Telus a další.

Kapela sdílela na Instagramu upoutávku a zve fanoušky po celém světě aby se připojili.

Kapela ve složení Gene Simmons, Paul Stanley, Eric Singer a Tommy Thayer zahájila své rozlučkové turné už v roce 2019, než kvůli pandemii přerušila živá vystoupení. Od té doby kapela podnikla svou rozlučkovou show po Severní Americe, Evropě, Latinské Americe, Asii a Austrálii.

Už na jaře oznámili, že závěrečná část turné The End of the Road Tour začne letos na podzim a skončí v New Yorku, kde před pěti desetiletími odstartovali svou bohatou kariéru plnou hitů a stadionových turné.

Po tomto oznámení se rockeři v tiskové zprávě podělili o prohlášení, že se na svůj poslední koncert vrátí na místo, kde v 70. letech začínali. Sdělili: "KISS se zrodili v New Yorku, na 23. ulici, před půl stoletím. Bude nám ctí a výsadou zakončit turné v Madison Square Garden, 10 bloků a 50 let od místa, kde jsme poprvé začali."

Nejnovější zprávy