Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pondělí 23. září 2024

Svátek slaví Berta, zítra Jaromír

Legendární návrat The Office: Vánoční speciál plný smíchu a nostalgie!

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Legendární návrat The Office: Vánoční speciál plný smíchu a nostalgie!

Nikola Horáková

23. září 2024 17:27

Brian Baumgartner

Milovníci seriálu The Office se mohou těšit na speciální sváteční překvapení, které slibuje návrat ikonických postav a humoru. Zatím není jasné, o co přesně půjde, ale očekává se kombinace nostalgie a nových vtipů. Tento speciál určitě potěší všechny fanoušky během sváteční sezóny.

Brian Baumgartner, známý pro svou roli Kevina Malonea, a producent Ben Silverman se spojili, aby přinesli nový vánoční příběh inspirovaný oblíbeným sitcomem, informuje magazín People.

Kniha The Night Before Christmas at Dunder Mifflin je originálním převyprávěním klasické básně Twas the Night Before Christmas, zasazeným do nezaměnitelného prostředí Dunder Mifflin.

V příběhu je šéf Michael Scott pohřešován, zatímco zaměstnanci po vánoční oslavě usínají. K jejich překvapení se objeví Santa a jeho elf, aby přinesli absurdní dárky a nezapomenutelnou vánoční atmosféru. Kniha, která se objeví na pultech před Vánocemi, slibuje věrným fanouškům zábavnou směs nostalgie a humoru.

Tento vánoční titul následuje po úspěšné spolupráci Baumgartnera a Silvermana na knize Welcome to Dunder Mifflin, která přinesla fanouškům zákulisní pohled na tvorbu kultovního seriálu.

Nejnovější zprávy