Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 21. září 2024

Svátek slaví Matouš, zítra Darina

Machine Gun Kelly chce hlavní roli ve filmu Legend of Zelda: "Když nebudu hrát Linka, máme problém“

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Machine Gun Kelly chce hlavní roli ve filmu Legend of Zelda: "Když nebudu hrát Linka, máme problém“

Nikola Horáková

9. listopadu 2023 18:21

Machine Gun Kellly Video

Poté, co společnost Nintendo v úterý oznámila, že připravuje hraný film na motivy své populární videoherní série The Legend of Zelda, Kelly, jehož skutečné jméno je Colson Baker, sdílel na svém Instagram Story screenshot článku a uvedl, že by si ve filmu rád zahrál.

"Pokud nebudu hrát Linka, máme problém," napsal Kelly (33) v popisku k příspěvku s odkazem na hlavního hrdinu videoherní série.

Kelly je známým fanouškem hry Legend of Zelda. Loni na halloweenskou noc v Los Angeles byl se svou snoubenkou Megan Foxovou spatřen v kostýmech inspirovaných Linkem a druhou hlavní hrdinkou série, titulní princeznou Zeldou, informuje People.

Legendu o Zeldě, která od původního vydání v roce 1986 vydala 19 dílů, bude režírovat Wes Ball, který je známý svou prací na trilogii Maze Runner a připravovaném filmu Království Planeta opic.

Film byl oznámen zhruba sedm měsíců poté, co společnost Nintendo uvedla film Super Mario Bros, který celosvětově vydělal více než 1 miliardu dolarů a stal se druhým nejvýdělečnějším filmem roku ve Spojených státech i celosvětově, hned po Barbie.

Legendární herní designér společnosti Nintendo a spolutvůrce hry Legend of Zelda Shigeru Miyamoto v úterý v příspěvku na X (dříve Twitter) prozradil, že na projektu filmu Zelda se již nějakou dobu pracuje.

"Na hraném filmu The Legend of Zelda pracuji již mnoho let s Avi Arad-sanem, který produkoval mnoho megahitů," napsal 70letý Miyamoto, který bude u filmu působit jako producent.

Nejnovější zprávy