Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čtvrtek 4. července 2024

Svátek slaví Prokop, zítra Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje

Mrtvý muž na bratislavském sídlišti. Měl na sobě jen ponožky

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Mrtvý muž na bratislavském sídlišti. Měl na sobě jen ponožky

Jana Procházková

26. prosince 2023 19:13

Ilustrační fotografie

Neobvyklý případ v Bratislavě. Policie byla přivolána na jedno z místních sídlišť v Bratislavě, kde bylo v úterý nalezeno mrtvé tělo. Bezdomovce, téměř nahého, našli pouze v ponožkách. Muž neprojevoval žádné známky života.

V úterý provedla bratislavská policie zásah na sídlišti Petržalka, když žena, procházející se po okolí, objevila tělo muže bez známek života. Mrtvolu, patrně ve věku kolem 30 let, našla na staveništi přibližně 500 metrů od nejbližšího paneláku, jak uvádí deník Topky. Muž byl téměř nahý, pouze v ponožkách.

Bezvládné tělo muže, který byl téměř nahý, pouze v ponožkách objevila žena, která původně předpokládala, že jde o panenku nebo atrapu. Po rozpoznání lidského těla okamžitě kontaktovala policii, která dorazila na místo během několika minut.

"Policisté Krajského ředitelství Policejního sboru v Bratislavě aktuálně prověřují okolnosti této události," potvrdila deníku TV Noviny mluvčí bratislavské policie Jana Šimunková.

Policie uzavřela na bratislavském sídlišti Petržalka okolí a zahájila rozsáhlý zásah, kterého se účastní osm policejních vozidel a policisté s psovody. Aktuálně probíhá vyšetřování okolností, jak se muž dostal na staveniště, a zda byla jeho smrt násilným činem.

Nejnovější zprávy