Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Úterý 2. července 2024

Svátek slaví Patricie, zítra Radomír

Muž zřejmě neunesl rozchod, policie tak na Karlovarsku vyšetřuje vraždu

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Muž zřejmě neunesl rozchod, policie tak na Karlovarsku vyšetřuje vraždu

Andrea Malá

26. září 2023 15:50

Ilustrační fotografie.

Vraždou a následnou sebevraždou se od pondělního odpoledne zabývají kriminalisté z Karlovarska. Muž podle všeho zabil bývalou partnerku a následně si sám vzal život. 

Policisté byli v pondělí přivoláni do bytu v Dalovicích, odkud se ozval hluk a střelba. Armádním vrtulníkem dokonce z Prahy vyrazila zásahovka. "Po příjezdu na místo policisté v bytové jednotce nalezli dvaačtyřicetiletou ženu bez známek života," popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva. 

Jak se ukázalo, ženu navštívil s úmyslem ji umsrtit bývalý partner. Podle policie jí měl po vstupu dovnitř způsobit střelná poranění na různých částech těla, jimž oběť podlehla na místě. Útočník poté z místa utekl a rozjelo se pátrání za účasti desítek policistů.

"O několik málo minut později na dálnici D6, konkrétně ve směru z Karlových Varů na Sokolov, muž havaroval. Po příjezdu policisté nalezli u havarovaného vozidla dvaapadesátiletého muže se střelným poraněním v oblasti hlavy a bez známek života. V místě dopravní nehody byla policisty zajištěna střelná zbraň," dodal Kopřiva.

Kriminalisté nadále případ vyšetřují, ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. V případě, že bude vyšetřováním prokázáno, že dvaačtyřicetiletou ženu opravdu usmrtil o deset let starší muž, bude případ odložen z důvodu nepřípustnosti trestního stíhání, neboť pachatel zemřel.

Nejnovější zprávy