Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pátek 5. července 2024

Svátek slaví Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje, zítra Upálení Mistra Jana Husa (1415)

Nechoďte do Klánovického lesa, hledáme cokoliv k vraždě, vyzvala veřejnost policie

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Nechoďte do Klánovického lesa, hledáme cokoliv k vraždě, vyzvala veřejnost policie

Lenka Kučerová

20. prosince 2023 9:55

vražda v Klánovickém lese

Policisté jsou i dnes v hojném počtu přítomni v Klánovickém lese v Praze, kde v pátek došlo k dvojnásobné vraždě. Policie potvrdila, že probíhá rozsáhlá pátrací akce a vyzvala veřejnost, aby do lesa nechodila.

"Dnes pokračujeme v bezpečnostně pátrací akci v Klánovickém lese. Na místě je mobilní opereční centrum, stovky policistů, kolegové se psy a policisté na koních. V lese hledáme cokoliv, co má něco společného s případem. Žádáme, aby dnes nikdo nevstupoval do prostoru lesa. Děkujeme!" napsala policie na síti X.

Policie v pondělí uvedla, že objasnění případu je její prioritou. "Na případu pracuje tým několika desítek těch nejzkušenějších kriminalistů, kteří byli posílení i o kolegy z Úřadu služby kriminální policie a vyšetřování policejního prezidia," sdělila na sociální síti X s tím, že probíhá obsáhlé a detailní vyhodnocení všech zajištěných stop, které je časově náročné.

"Do Klánovic jsme vyslali policejní hlídky a kolegy na koních, kteří v rámci posíleného výkonu na oblast dohlíží a zajišťují tam bezpečnost," ozřejmila policie.

Strážci zákona se případem zabývají od pátečního odpoledne, oznámení na tísňovou linku přijali kolem 15. hodiny. Svědkyně zaslechla v Klánovickém lese několik výstřelů. Policisté ihned vyrazili událost prověřit. Na místě byly nalezeny dvě zastřelené osoby, šlo o dospělého člověka a dítě. 

Nejnovější zprávy