Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 21. září 2024

Svátek slaví Matouš, zítra Darina

Neštěstí na Slovensku: Letadlo moderátora Partičky Daniela Dangla se zřítilo, zemřeli 2 lidé

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Neštěstí na Slovensku: Letadlo moderátora Partičky Daniela Dangla se zřítilo, zemřeli 2 lidé

Nikola Horáková

2. října 2023 15:30

Daniel Dangl Video

Letecké neštěstí, které se odehrálo v nedělní podvečer u slovenského města Senica, si vyžádalo 2 lidské životy. Jednalo se o malé soukromé letadlo, které vlastní herec a moderátor Daniel Dangl. 

Herec a moderátor zábavného pořadu Partička Daniel Dangl je leteckou katastrofou, svého letadla otřesen a nechtěl s k situaci zatím nějak vyjadřovat. „Promiňte prosím, momentálně nejsem ve stavu se k tomu vyjadřovat,“ sdělil moderátor v rozhovoru pro web Tvnoviny.sk.

Neštěstí při kterém zahynuli 2 lidé se odehrálo u slovenského města Senica. Na místo okamžitě vyjeli záchranáři a policie. „Dostali jsme oznámení od svědka na linku operačního střediska v 18.34 hodin. Dvě osoby bohužel utrpěly poranění neslučitelné se životem,“ sdělili záchranáři pro Nový čas. „Na místo události jsme okamžitě poslali nejbližší hlídky, aby prověřily stav posádky a okolnosti, za kterých došlo ke zřícení stroje,“ uvedla slovenská policie. 

Moderátor Daniel Dangl má od roku 2014 letecký průkaz a v kokpitu letadla tráví poměrně dost času. Čtyřmístné letadlo si pořídili v roce 2015 s leteckou školou Seagle Air.

Nejnovější zprávy