Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pondělí 1. července 2024

Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie

Petr Pavel si pracovní cesty umí zpříjemnit: Takhle běhal po New Yorku

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Petr Pavel si pracovní cesty umí zpříjemnit: Takhle běhal po New Yorku

Nikola Horáková

20. září 2023 21:08

Petr Pavel Video

Prezident Petr Pavel je momentálně na pracovní cestě v New Yorku, kde navštívil OSN. Během jeho pobytu si volné chvíle zpestřil ranním během po Central Parku, kde se k němu přidali i čeští novináři. 

Prezident Petr Pavel je v těchto dnech na valném shromáždění OSN v New Yorku, Kde si dnešní ráno pěkné ráno zpříjemnil během po Central Parku se svými bodyguardy a přidali se k němu dokonce někteří čeští novináři. Newyorčané, kteří měli stejný nápad, si ani nevšimli že se k nim přidala hlava státu. 

Všichni byli oblečeni do sportovního oděvu, co na Pavla jedině upozorňovalo bylo policejní auto, které je doprovázelo. „Central Park patří k New Yorku stejně jako mrakodrapy. Před náročným dnem jsem se rozhodl spojit příjemné a užitečným a zašel si zaběhat a vyčistit hlavu," napsal prezident na sociální sítě. 

V New Yorku má Pavel na starosti vedení české delegace, která přijela na Valné shromáždění OSN. Dnes je plánováno, že bude mluvit na zasedání Rady bezpečnosti OSN, která se zaměří zejména na situaci na Ukrajině.

Nejnovější zprávy