Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Úterý 24. září 2024

Svátek slaví Jaromír, zítra Zlata

Počasí na týden: Bude až 15 stupňů, před víkendem se opět ochladí

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Počasí na týden: Bude až 15 stupňů, před víkendem se opět ochladí

Andrea Malá

13. listopadu 2023 9:44

Počasí, ilustrační fotografie.

Začal další listopadový týden. Pondělí bude deštivé, ve vyšších polohách mohou být srážky sněhové. Denní maxima budou činit osm stupňů, k večeru se ale začne od západu Čech oteplovat. Jak bude v dalších pracovních dnech?

Noc na úterý bude teplá, teploty se udrží výrazně nad nulou v rozmezí od 6 do 10 stupňů. Během dne pak bude oblačno až zataženo, přechodně i polojasno. Srážky začnou přibývat později odpoledne a večer. Nejvyšší teploty naměříme na jihu Moravy, kde bude až 15 °C. Jinde bude 9 až 13 °C.

Středa přinese maxima 8 až 12 °C, na většině území občasný déšť nebo přeháňky. Na severu a severovýchodě mohou být srážky v polohách nad 1000 metrů smíšené nebo sněhové. Bude zataženo až oblačno.

Ve čtvrtek bude převážně oblačno, místy hrozí přeháňky. Na horách na severu mohou být opět sněhové. Srážky budou četnější na západě území. Nejvyšší denní teploty dosáhnou 7 až 11 stupňů. 

Pátek přinese oblačno až zataženo. Místy dojde na déšť nebo přeháňky, přičemž srážky mohou být přechodně četnější. Denní maxima dosáhnou 5 až 9 stupňů. 

Nejnovější zprávy