Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Neděle 8. září 2024

Svátek slaví Mariana, zítra Daniela

Počasí: Vedro vyvrcholí o víkendu! Kolik stupňů bude?

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Počasí: Vedro vyvrcholí o víkendu! Kolik stupňů bude?

Andrea Malá

19. července 2024 10:05

Ilustrační foto

Jak probíhající týden začal, tak také o víkendu vyvrcholí. Meteorologové předpokládají, že v neděli dosáhnou nejvyšší teploty opět tropických hodnot. Teploměr ukáže až 33 stupňů, vyplývá z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). 

V neděli začne počasí v Česku od západu ovlivňovat zvlněná studená fronta a před ní k nám bude vrcholit příliv velmi teplého vzduchu od jihozápadu. Pokles teplot bude následovat až v pondělí. Neděle naopak má být nejteplejším dnem tohoto týdne.

Předpověď na sobotu:

Polojasno až oblačno, na jihozápadě Čech ojediněle přeháňky nebo bouřky. Večer ubývání oblačnosti od západu, místy až do vyjasnění. Nejnižší noční teploty 18 až 14 °C. Nejvyšší denní teploty 26 až 30 °C. Slabý proměnlivý, na východě severovýchodní vítr do 4 m/s.

Předpověď na neděli:

Jasno až polojasno. Později odpoledne a večer na západě Čech přibývání oblačnosti, místy přeháňky a bouřky. Nejnižší noční teploty 17 až 13 °C. Nejvyšší denní teploty 29 až 33 °C. Slabý východní až jihovýchodní vítr 1 až 4 m/s se bude v Čechách měnit na západní a v bouřkách přechodně zesílí.

Nejnovější zprávy