Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 22. června 2024

Svátek slaví Pavla, zítra Zdeňka

Policie vyváděla ze zápasu hokejové repre známého fotbalistu! Skončil na záchytce

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Policie vyváděla ze zápasu hokejové repre známého fotbalistu! Skončil na záchytce

Andrea Malá

30. května 2024 19:37

Mistroství světa v ledním v hokeji v Praze

Fotbalový bouřlivák David Limberský má na krku další průšvih, respektive malér s policií. Došlo k němu během nedávného mistrovství světa v ledním hokeji v Praze. Bývalý reprezentant dokonce skončil na záchytce. Co se stalo?

Sám Limberský reprezentoval Česko na velkých mezinárodních turnajích, ovšem ve fotbale. Přesto ho zlákalo sledování domácího hokejového šampionátu. Podpora národního týmu se mu ale vymkla z rukou.

Policie potvrdila, že na den přesně před týdnem při čtvrtfinálovém zápase mezi Českem a USA řešila nevhodné chování jednoho z diváků. Strážci zákona pomohli pořadatelům s jeho vyvedením z O2 areny. Tím to ale neskončilo...

"Následně se tento muž pokusil vrátit zpět. Přeskočil turnikety, proto musel být za použití donucovacích prostředků omezen na osobní svobodě. Jelikož byl pod vlivem alkoholu, kdy nadýchal více než dvě promile, musel být následně převezen na protialkoholní záchytnou stanici," uvedl mluvčí policie Jan Daněk pro CNN Prima News.

Incident potvrdil zmíněné stanici i sám Limberský, podle něj ale došlo k nedorozumění. "Já jsem se chtěl vrátit, protože jsem měl platný lístek, ale oni řekli, že ne. Oni před tou O2 arenou řekli, že klidně můžu jít pryč, ale cítil jsem, že jsem nic neudělal, tak jsem se chtěl vrátit. Na základě toho mě odvezli," prohlásil dlouholetý obránce Plzně. 

Nejnovější zprávy