Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Neděle 30. června 2024

Svátek slaví Šárka, zítra Jaroslava

StarDance: Kdo vypadl a kdo získal plný počet bodů od poroty?

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

StarDance: Kdo vypadl a kdo získal plný počet bodů od poroty?

Andrea Malá

12. listopadu 2023 9:05

Tady jsou pohromadě všechny páry dvanácté řady StarDance.

Dvanáctá řada StarDance má za sebou další soutěžní večer, po kterém se opět zúžila sestava soutěžících. Sobotní přímý přenos se nesl v duchu cestování po světě, porota při něm jeden z výkonů ocenila plným počtem bodů. 

Nejvíce oslnila modelka a moderátorka Iva Kubelková, která zatančila sambu se svým tanečním partnerem Martinem Prágrem. Právě oni si vysloužili 30 z 30 možných bodů. Nepřekvapí, že jeden z nejlepších tanců večera měla na svědomí snowboardistka Eva Adamczyková. Dařilo se také herečce Darije Pavlovičové či kajakáři Vavřinci Hradilkovi.

O nejslabší výkon večera se podle poroty postarali cukrář Josef Maršálek a tanečnice Adriana Mašková. Navzdory tomu i odhadům bookmakerů, podle nichž jde o největší outsidery, ve StarDance pokračují.

Marek Eben a Tereza Kostková totiž při závěrečném vyřazování jmenovali zpěvačku Terezu Maškovou a jejího tanečního partnera Daniela Kecskemétiho, kteří v sobotu předvedli sambu za tónů maďarské písně.

Mašková je tak po hercích Davidu Prachařovi a Ivaně Chýlkové a zpěvákovi Richardu Krajčovi čtvrtou vyřazenou soutěžící. Ve hře o titul krále a královny tanečního parketu zůstává šest párů.

Nejnovější zprávy