Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pondělí 16. září 2024

Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda

Svědkyně promluvila: Jaký byl Kramný první minuty po vraždě?

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Svědkyně promluvila: Jaký byl Kramný první minuty po vraždě?

Lenka Kučerová

17. srpna 2024 15:21

Petr Kramný

Kramného verzi o tom, že jeho dceru a manželku někdo otrávil, vyvrátilo vyšetřování. Určité pochybnosti už měla i žena, které v osudnou noc bušil na dveře, a ta nyní popsala, co se v pokoji dělo.

Petr Kramný v roce 2013 v Egyptě tvrdil, že jeho rodinu někdo pokusil otrávit. Smrt své dcery a manželky sváděl na otravu a říkal, že i on trpěl střevními potížemi. Polská turistka, které osudnou noc bušil na dveře, aby mu pomohla poté, co údajně našel Klárku a Moniku mrtvé, však tvrdí opak.

"Nevypadal nemocně. Do příchodu lékaře na něm nebyly patrné žádné zdravotní obtíže. Na nic si nestěžoval," popsala pode TN.cz. Po příchodu doktora se ale vše změnilo. "Jakmile přišel lékař, začal pan Kramný strašně kašlat. Vypadalo to, že bude zvracet, ale nezvracel," dodala.

Kramný měl stejnou verzi odvyprávět i delegátce. "Řekl mi, že měli střevní potíže, že si myslí, že je někdo otrávil a že je mu špatně. V pokoji ani cestou do nemocnice nezvracel," uvedla. Jeho verzi následně vyvrátilo vyšetřování.

To nakonec ukázalo, že Moniku a osmiletou Klárku zabil elektrický proud. Soud za jejich vraždu poslal do vězení právě Petra Kramného, který si ve věznici Mírov odpykává 28letý trest. 

Nejnovější zprávy