Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 27. července 2024

Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor

Neštěstí v Boskovicích: Z okna gymnázia vyskočil student

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Neštěstí v Boskovicích: Z okna gymnázia vyskočil student

Lenka Kučerová

19. září 2023 18:26

Gymnázium Boskovice

Z okna gymnázia v Boskovicích na Blanensku vypadl nezletilý chlapec. Podle informací serveru iDNES.cz během vyučovací hodiny nečekaně vyskočil z 2. patra. 

Podle policie došlo k incidentu dnes dopoledne. Na místo vyrazili policisté i kriminalisté. Krajský radní pro školství Karel Jurka (ODS) potvrdil, že se jednalo o žáka školy.

"Ještě za přítomnosti učitele v probíhající vyučovací hodině se žák zvedl a vyskočil z druhého patra. Bylo to absolutně nečekané," dodal. Co bylo příčinou jeho činu ale není známo, podle radního problémy neměl.

Na místě podle informací záchranářů operoval i vrtulník. "Naše operační středisko vyslalo na místo pozemní lékařskou posádku a také vrtulník. Zkontrolovali jsme zdravotní stav nezletilého mladíka. Pacient byl při vědomí, utrpěl zranění středně těžkého charakteru," řekla mluvčí Michaela Bothová.

Dodala, že student byl letecky převezen do Dětské nemocnice v Brně. Podle mluvčí nemocnice Brno je ve vážném stavu. "Do Dětské nemocnice byl přijat s těžkým polytraumatem, jeho zranění jsou vážná. Je na operačním sále, čeká ho dlouhý operační výkon," uvedla.

Nejnovější zprávy