Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 28. září 2024

Svátek slaví Václav, Den české státnosti, zítra Michal

Tragická nehoda stála mladíka život! Při předjíždění na motorce narazil do svodidel! Nedalo se mu pomoci

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Tragická nehoda stála mladíka život! Při předjíždění na motorce narazil do svodidel! Nedalo se mu pomoci

Jana Procházková

19. srpna 2023 20:20

Nehodu v okrese Čadca nepřežil mladý motorkář (19. srpna 2023).

Víkend poznamenala tragédie na Slovensku. Krátce před obědem stálo předjíždění na sportovní motorce život čtyřiadvacetiletého muže. K nehodě došlo v katastru obce Klubina v okrese Čadca. Přivolaný lékař už mladíkovi pomoci nedokázal.

Jak uvedla policie, k nehodě došlo v čase kolem 11.15. „Na základě dosud provedeného vyšetřování bylo zjištěno, že 24letý řidič vedl motocykl značky Kawasaki ve směru od obce Zborov nad Bystricí na obec Klubina.

Následně z dosud přesně nezjištěných příčin při předjíždění narazil do svodidel, přičemž při pádu utrpěl zranění, kterým navzdory lékařské pomoci podlehl,“ uvedla žilinská krajská policie. U nebohého mladíka byla nařízena pitva. Další okolnosti a příčiny vzniku tragické dopravní nehody jsou předmětem probíhajícího vyšetřování.

Policie žádá všechny účastníky silničního provozu, aby se na silnicích chovali disciplinovaně, ohleduplně, plně se věnovali řízení vozu, sledovali situaci v silničním provozu, nepřeceňovali své schopnosti a dodržovali dopravní předpisy.

"Každý účastník silničního provozu může svým zodpovědným přístupem přispět k větší bezpečnosti na našich cestách. Jezděte bezpečně,“ vzkázali policisté řidičům.

Nejnovější zprávy