Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pátek 5. července 2024

Svátek slaví Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje, zítra Upálení Mistra Jana Husa (1415)

Vánoce se nezadržitelně blíží. 10 tipů na dárky pro rodiče

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Vánoce se nezadržitelně blíží. 10 tipů na dárky pro rodiče

Lenka Kučerová

18. října 2023 15:32

Ilustrační foto

Vánoce se blíží a možná už si lámete hlavu s dárky pro vaše rodiče. Podívejte se na 10 tipů na dárky, které by je mohly zaujmout.

1. Zážitek v horkovzdušném balónu: Dejte svým rodičům možnost stát se dobrodruhy a vyzkoušet vzdušný balón. Let nad krajinou a pohled na svět z výšky jim zaručeně zanechá nezapomenutelný zážitek.

2. Pěstitelský set exotického ovoce: Pokud mají rádi zahradničení, můžete jim darovat sadbu exotického ovoce, jako jsou mango, avokádo nebo citrusy. Tato nová výzva v zahradě jim přinese radost a výborné plody.

3. Lekce vaření s profesionálem: Vytvořte jim příležitost naučit se nové dovednosti v kuchyni tím, že jim darujete lekci vaření s profesionálním kuchařem. Naučí se připravovat chutná jídla a budou si moci vyzkoušet něco nového.

4. Víkendový pobyt v luxusním hotelu: Dopřejte svým rodičům víkendový výlet do luxusního hotelu, kde si mohou užít odpočinek a výbornou kuchyni bez starostí o domácnost.

5. Fotokniha s rodinnými vzpomínkami: Vytvořte osobní fotoknihu plnou rodinných vzpomínek a fotografií. Tato kniha bude skvělým způsobem, jak připomenout všechny krásné chvíle, které jste spolu prožili.

6. Létání v aerotunelu: Pokud jsou vaši rodiče do adrenalinových zážitků, věnujte jim let v aerotunelu. Pocit, kdy se mohou cítit jako skuteční skydivers, jim zaručeně rozbuší srdce.

7. Kurz vínového degustátora: Pokud mají rádi víno, můžete jim darovat kurz vínového degustátora. Naučí se rozpoznávat různé druhy vína a budou moci ocenit výjimečné chutě.

8. Rámeček pro rostliny: Originálním a dekorativním dárkem může být stojan na květiny nebo rostlinný rámeček, který jim umožní vytvořit si vlastní zelený koutek v bytě.

9. Vstupenky na koncert nebo do divadla: Zážitek v podobě vstupenek na koncert oblíbené kapely nebo do divadla s kvalitním představením může být skvělým dárkem pro kulturně založené rodiče.

10. Wellness pobyt pro dva: Darujte jim společný wellness pobyt, kde si budou moci odpočinout, načerpat novou energii a strávit čas spolu.

Nejnovější zprávy