Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pondělí 16. září 2024

Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda

Žena odjela do buddhistického centra v Novém Mexiku. Slehla se po ní zem

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Žena odjela do buddhistického centra v Novém Mexiku. Slehla se po ní zem

Adam Souček

8. listopadu 2023 22:00

Ingrid Coleen Lane

Úřady v Novém Mexiku pátrají po 37leté ženě, která podle nich minulý měsíc zmizela v odlehlé oblasti státu. Ingrid Coleen Laneovou nikdo neviděl od 15. října, uvádí úřady.

Ingrid Coleen Laneová odjela do zenového centra Bodhi Manda v Jemez Springs na meditační pobyt. Od neděle 15. října ji nikdo neviděl. „Z domu odešla velmi brzy ráno, kolem páté, půl šesté," řekl televizi KOAT-TV Louis Scuderi, manžel Laneové a vysvětlil, že Laneová byla v této oblasti již mnohokrát a dokonce tam před týdnem z pohodlnosti přespala, protože občas pracuje v Los Alamos.

Její Subaru Impreza bylo nalezeno opuštěné s rozbitým zadním oknem u lesní cesty 144 mezi Jemez Springs a Los Alamos. informuje People.

„V posledním telefonátu s rodinou mluvila o svých plánech do budoucna,“ uvedla její sestra Kelsey pro televizi KOAT-TV.

Je to záhada, která se stále prohlubuje. V prohlášení, které získala televize KOAT-TV, státní policie Nového Mexika uvedla, že na základě počátečního šetření se předpokládá, že Laneové auto bylo opuštěné od 15. října.

Policie nasadila také psovody, výsledky pátrání naznačily, že pohřešovaná pravděpodobně trávila čas v okolí vozidla, ale psi nenašli žádnou stopu, že by žena z oblasti odešla.

Policie dále uvedla, že dva lovci chtěli Ingrid na místě, kde se nacházelo vozidlo pomoci. Sdělili, že odmítla odvoz z oblasti a řekla jim, že má v plánu jít pěšky dál po FR 144.

Rodina založila sbírku na GoFundMe, aby mohla při vlastním pátrání využít vrtulník, protože dosavadní pátrání zatím nevedlo k návratu Ingrid domů.

"Místní úřady, pátrací a záchranné týmy se ji snažily najít mnoha způsoby, nasazeni byli psovodi, drony, probíhalo pěší pátrání, byly také použity čtyřkolky, ale bezvýsledně," napsala sestra pohřešované ženy Kelsey. Úřady se nyní soustředí na rozesílání letáků s její tváří a doufají, že ji někdo viděl a přihlásí se s dalšími informacemi.

Nejnovější zprávy