Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 21. září 2024

Svátek slaví Matouš, zítra Darina

Žena z publika předvedla neskutečné vystoupení: Celý sál byl zaskočen jejím zpěvem

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Žena z publika předvedla neskutečné vystoupení: Celý sál byl zaskočen jejím zpěvem

Nikola Horáková

25. září 2023 19:34

Viera Kotvasová z publika Video

V nedávné době došlo v show Česko Slovensko má talent k nezvyklé situaci, kdy si pro Jakuba Prachaře nachystal překvapení Vojta Dyk převlečený za drag queen. Uběhlo pár dnů a stalo se další překvapení. Vojta Dyk, tentokrát jako porotce, vybral z publika Vieru Kotvasovou (59), která následně svým zpěvem všechny ohromila.

V show Česko Slovensko má talent se stalo už hodně věcí, ale to co zkusil Vojta Dyk ještě ne. Zpěvák byl v porotě jako host a rozhodl se, že vybere na vystoupení někoho z publika. Přemluvit se nechala nakonec Viera Kotvasová, která šla velmi ochotně. Všichni z této situace byli velmi překvapení, dokonce i samotní moderátoři v zákulisí David Gránský a Jasmina Alagič. 

Nikdo paní Viere nedával veliké naděje na úspěch. Jakub Prachař z počátku nebyl zdaleka tak nadšený a podobně to měli i ostatní z poroty. Když však začala paní Viera zpívat, tak všichni přítomní, zůstali s otevřenou pusou a nemohli uvěřit čeho jsou právě svědky. 

Video: ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT 2023 (4) - Zlatý BUZZER pro ženu z publika! | FTV Prima

Jakub Prachař během písně potom jen nevěřil tomu se to právě děje: „Já tě zabiju," odkazoval se těmito slova na Vojtu Dyka. Po vystoupení byli všichni tak nadšení, že se samotný Vojta Dyk neudržel a stiskl tlačítko, které soutěžící posílá rovnou do finále.

Nejnovější zprávy