Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pondělí 8. července 2024

Svátek slaví Nora, zítra Drahoslava

Donalda Trumpa zasáhlo úmrtí v rodině. Zemřela matka jeho ženy Melanie

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Donalda Trumpa zasáhlo úmrtí v rodině. Zemřela matka jeho ženy Melanie

Andrea Malá

10. ledna 2024 15:29

Donald Trump

Amerického exprezidenta Donalda Trumpa zasáhla během probíhajícího týdne smutná zpráva, zatímco pokračuje v předvolební kampani. Zemřela totiž matka jeho manželky Amalija Knavsová, bylo jí 78 let. 

"Amalija byla silná žena, vždy se chovala s grácií, vřele a důstojně. Byla zcela oddaná svému manželovi, dcerám a vnukovi. Bude nám nadmíru chybět a budeme i nadále ctít její odkaz," informovala Melania Trumpová o úmrtí své matky. 

Knavsová se narodila ve Slovinsku, kde pracovala v oděvním průmyslu, od roku 2018 byla americkou občankou. Její dcera se jí stala už o dvanáct let dříve.

Zesnulá matka bývalé první dámy se však s manželem Viktorem přestěhovala do USA už mnohem dříve. Od narození vnuka Barrona v roce 2006 se nejčastěji zdržovali v New Yorku. Během Trumpova mandátu byla dvojice často viděna ve Washingtonu.

Melania Trumpová byla mezi lety 2017 až 2021 první dámou, historicky teprve druhou narozenou v zahraničí. V posledních letech se drží v ústraní, ačkoliv její muž hodlá opět kandidovat na prezidenta. 

Nejnovější zprávy