Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Úterý 2. července 2024

Svátek slaví Patricie, zítra Radomír

Hradec v šoku z vraždy dítěte na nádraží! Co se o hrůzném činu říká? Místní popsali pachatele

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Hradec v šoku z vraždy dítěte na nádraží! Co se o hrůzném činu říká? Místní popsali pachatele

Andrea Malá

5. ledna 2024 10:18

Ilustrační fotografie.

Hradcem Králové ve čtvrtek otřásla vražda dítěte na zdejším hlavním nádraží. Podezřelý byl dopaden během několika desítek minut. Policie sice vzhledem k citlivosti případu moc informací nesdělila, přesto se o zadrženém muži objevují první podrobnosti. 

Policie večer prostřednictvím sítě X sdělila, že kolem 17:30 došlo na nádraží k násilnému trestnému činu. Podezřelého se podařilo zadržet o hodinu později. "Jedná se o podezření z trestného činu vražda, kdy podezřelou osobou je 32letý muž a poškozenou osoba mladší 15 let," dodala policie před 20. hodinou. 

Podle dostupných informací se zprvu zdálo, že v kolejišti je člověk sražený vlakem. Následně se ale ukázalo, že jde o člověka se zraněním způsobeným nožem. Proto se rozjelo rozsáhlé a nakonec i úspěšné policejní pátrání po pachateli. 

"Byl to feťák," řekla jistá žena webu novinky.cz na adresu podezřelého. Podle jejích slov se ve městě říká, že k incidentu došlo skrz "cigaretu a marihuanu". Dodala také, že zavražděného chlapce a jeho rodiny je jí strašně líto. 

 

Další z místních žen se nechala slyšet, že zadrženého muže znala z dřívějška, kdy jí přišel jako normální kluk. "Pak jsem ho několik let neviděla, snad byl ve vězení. A asi se tam zbláznil. Když jsem ho pak po iks letech potkala, bylo na něm vidět, že není v pořádku," svěřila se zmíněnému serveru.

Muž podle ní v létě nosil dámské oblečení a bylo zřejmé, že to nemá v hlavě v pořádku. Naposledy ho viděla den před tragédií. 

Nejnovější zprávy