Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čtvrtek 4. července 2024

Svátek slaví Prokop, zítra Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje

Hrůzný nález na Slovensku: Mrtvá matka a její roční dcera

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Hrůzný nález na Slovensku: Mrtvá matka a její roční dcera

Jana Procházková

9. listopadu 2023 4:58

Na jihu Slovenska našli mrtvá těla matky a její roční dcery

Od středečního večera probíhá vyšetřování slovenské policie ohledně tragického úmrtí matky a její roční dcery. Jejich těla byla nalezena na jihu Slovenska v obci Veľký Lom, v okrese Veľký Krtíš.

Zatím nejsou známy přesné příčiny úmrtí matky a její roční dcery, na místě zasahují záchranné složky. Tuto informaci přinesl ve středu večer portál Noviny.sk.

Mluvčí slovenské policie potvrdila informaci, kterou zpravodajství TV JOJ zveřejnilo, o úmrtí matky a její roční dcery. "Můžu potvrdit, že jsme dnes večer obdrželi informaci o úmrtí ročního dítěte a jeho matky. Na místo byl vyslán tým kriminalistů z odboru kriminální policie Krajského ředitelství policie v Banské Bystrici," sdělila tisková mluvčí Krajského ředitelství policie v Banské Bystrici, Petra Kováčiková.

Podle zpravodajství TV JOJ se jedná o další tragickou událost postihující tuto rodinu v průběhu letošního roku. Dříve totiž partner mrtvé ženy, který byl zároveň otcem malé holčičky, spáchal sebevraždu ve své stodole. Informace TV JOJ naznačují, že tělo ženy bylo nalezeno na stejném místě.

Slovenská média očekávají další informace od policie, které budou zveřejněny po řádném zdokumentování této tragické události.

Nejnovější zprávy