Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čtvrtek 19. září 2024

Svátek slaví Zita, zítra Oleg

Kanye West šokuje fanoušky: Během party Vultures 2 v Číně přivedl na pódium všechny čtyři své děti!

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Kanye West šokuje fanoušky: Během party Vultures 2 v Číně přivedl na pódium všechny čtyři své děti!

Nikola Horáková

18. září 2024 16:05

Kanye West (Ye, neboYeezy) Video

Kanye West nedávno upoutal pozornost na exkluzivní poslechové akci svého nového alba Vultures 2, která se konala v Číně, když na pódium nečekaně přivedl všechny čtyři své děti.

Hudebník a módní ikona Kanye West ohromil své fanoušky nejen novou hudbou, ale i dojímavým momentem, když všechny čtyři své děti přivedl na pódium.

Na akci, která se konala v prestižním čínském městě, se vedle Kanyea objevili jeho děti North, Saint, Chicago a Psalm. Tento krok přidal osobní dotek k jinak hvězdnému večeru. West, který je známý svou touhou přinášet na pódium neobvyklé a emotivní momenty, tentokrát zvolil rodinnou sestavu jako součást svého vystoupení, informuje magazín People.

Během akce byl Kanye viditelně šťastný, když se jeho děti objevily vedle něj na pódiu. Jeho synové a dcery si užívali chvíle na jevišti, což vedlo k vřelým reakcím jak ze strany přítomných fanoušků, tak i médií. Tento moment nejenže ukázal silné rodinné vazby, ale také zdůraznil, jak důležitou roli hraje rodina v jeho životě.

Kanye West využil tuto příležitost k tomu, aby nejen prezentoval své nové album, ale také sdílel své osobní radosti se svými fanoušky. Vultures 2 se již stalo jedním z nejočekávanějších projektů v jeho kariéře a tento emocionální výstup s dětmi přidal na jeho atraktivitě.

Fanoušci a média nyní s nadšením očekávají, jaké novinky a emocionální momenty Vultures 2 přinese a jakým způsobem bude tento projekt formovat další fázi Kanyeho kariéry.

Nejnovější zprávy