Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pondělí 1. července 2024

Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie

Kapela U2 zahájila provoz nové haly Sphere v Las Vegas: Takový zážitek si diváci odjinud neodnesou!

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Kapela U2 zahájila provoz nové haly Sphere v Las Vegas: Takový zážitek si diváci odjinud neodnesou!

Nikola Horáková

4. října 2023 12:09

Sphere v Las Vegas

V Las Vegas stojí nová hala, která se jmenuje Sphere a její provoz měla možnost zahájit koncertem irská kapela U2. To co diváci zažili uvnitř si zapamatují už navždy, během koncertu se ocitli na poušti, v oblacích a viděli východy i západy slunce a mnoho dalšího. Vše se ovšem uskutečnilo v uzavřeném prostoru.

Kapela U2 předvedla neskutečné 2 hodinové vystoupení v nové hale Sphere v Las Vegas, která je speciální pro vizuální efekty. Hala je tvořena 1,2 miliony LED zářivkami a zvuk diváky ze všech stran obklopil ze 160 tisíc reproduktorů. její kulatá konstrukce je vysoká 111 metrů a široká 157 metrů. Výstavba se vyšplhala na částku 2,3 miliardy dolarů.

Kapela díky tomuhle všemu předvedla pro 18 000 diváků koncert neskutečných rozměrů a hlavní hvězda Bono vystřihla největší hity kapely jako Mysterious Ways, Zoo Station, All I Want is You nebo Desire a nového singlu Atomic City, jak sdělila agentura AP

Video: U2:UV Achtung Baby Live At The Sphere | In Concert

U2 také vzdala poctu Elvisi Presleymu, který byl v Las Vegas pečený vařený a byl hlavní tahoun místní zábavy.

„Podívejte se na všechny ty věci. Elvis tuhle budovu rozhodně neopustil. Je to Elvisova kaple. Je to Elvisova katedrála. Dnes večer je vstupem do této katedrály heslo: flirt.“ sdělil Bono, vlastním jménem Paul Hewson.

Skupina zažila ve městě významný moment již v roce 1987, kdy během svého turné natočila videoklip k písni "I Still Haven't Found What I'm Looking For" na ikonické třídě Strip.

U2 ve Vegas v nové koncertní hale teprve začíná. Ještě tento rok do konce prosince mají v plánu uspořádat 25 koncertů. 

Video: MSG Sphere Las Vegas At Night 4K Drone Footage | Summerlin Realtor and Drone Pilot

V davu se objevilo mnoho známých osobností ze světa zábavy a sportu, mezi nimiž byli Oprah, LeBron James, Matt Damon, Andre Agassi, Ava DuVernay, Josh Duhamel, Jason Bateman, Jon Hamm, Bryan Cranston, Aaron Paul, Oscar de la Hoya, Henrik Lundqvist, Flava Flav, Diplo, Dakota Fanning, Orlando Bloom a Mario Lopez.

Nejnovější zprávy