Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Neděle 30. června 2024

Svátek slaví Šárka, zítra Jaroslava

Kdy se vrátí StarDance? Česká televize prozradila, kolik pokračování nás čeká!

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Kdy se vrátí StarDance? Česká televize prozradila, kolik pokračování nás čeká!

Lenka Kučerová

17. prosince 2023 21:23

StarDance

Dvanáctá řada StarDance je úspěšně u konce a fanoušci se mohou těšit už na příští rok, kdy bude soutěž pokračovat řadou třináctou. Ani ta ale nebude poslední.

Soutěž StarDance aneb Když hvězdy tančí v České televizi bude pokračovat i příští rok. Potvrdila to podle webu Novinky Česká televize s tím, že má od britské BBC zakoupena licenční práva celkem ještě na dvě řady. Fanoušci se tedy dočkají i řady čtrnácté.

Kdy dojde na ni ale není jisté. Televize mezi jednotlivými řadami občas dává dvouletou pauzu, třináctá řada tak odstartuje příští rok, zatímco ta čtrnáctá může proběhnout až v roce 2026. Jisté je, že ji televize odvysílá, neboť letošní ročník byl mimořádné úspěšný a z hlediska sledovanosti trhnul rekord.

Podrobnosti o třinácté řadě ale zatím nejsou známy. Účastníky televize zveřejní příští rok a je možné, že dojde k obměně u porotců, což by nebylo poprvé. Naopak moderátorská dvojice ve složení Marek Eben a Tereza Kostková jsou se soutěží spjati od začátku a televize nevidí důvod je měnit. Záleží tak pouze na nich samotných.  

StarDance je česká televizní taneční soutěž, která se inspirovala britským formátem "Strictly Come Dancing." V soutěži StarDance taneční páry složené z osobností (celebrit) a profesionálních tanečníků soutěží v různých tanečních stylech, jako jsou latinskoamerické tance, standardní tance, moderní tance a další.

Každý týden taneční páry předvádějí nové choreografie a jsou hodnoceny porotou, která zahrnuje odborníky na tanec. Diváci pak hlasují pro své oblíbené páry, které postupují do dalšího kola. Ve finále je vyhlášen vítězný pár.

StarDance v České republice získala velkou popularitu a sledovanost. Soutěž je zábavným a dynamickým pořadem, který kombinuje taneční dovednosti s charismatem a osobními příběhy celebrit. 

Nejnovější zprávy