Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Úterý 24. září 2024

Svátek slaví Jaromír, zítra Zlata

Král Karel III. vyzývá k usmíření: Je na obzoru konec rodinných sporů s princem Harrym?

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Král Karel III. vyzývá k usmíření: Je na obzoru konec rodinných sporů s princem Harrym?

Nikola Horáková

24. září 2024 12:09

Královský pár Video

Král Karel III. údajně naznačil ochotu usmířit se s princem Harrym. Tento krok by mohl vést k vyřešení dlouholetých rodinných napětí. Mnozí se nyní ptají, zda se vztahy mezi nimi skutečně zlepší.

Podle královských expertů se nabízí příležitost setkání krále Karla III. poté, co Harry oznámil, že se vrací do Spojeného království v září, v době konání charitativní akce WellChild, informuje The Sun.

Přestože Harry se má zdržet pouze krátce a jeho hlavním cílem je účast na charitativním večeru, jeho návrat vzbudil otázky, zda by mohlo dojít i k dlouho očekávanému setkání s jeho otcem.

Spekulace o možném rodinném smíření podpořil královský expert Richard Fitzwilliams, který uvedl, že Charles nechává dveře pro jednání s Harrym otevřené. Fitzwilliams naznačil, že král nemá zájem na dalším prohlubování rozkolu mezi ním a jeho synem a že Harryho návštěva může být příležitostí k tomu, aby se oba opět sblížili.

Zůstává však otázkou, jak tento pokus o smíření ovlivní současné napětí mezi Harrym, Meghan Markle a zbytkem královské rodiny. Vévoda ze Sussexu a jeho manželka opustili své královské povinnosti v roce 2020 a přestěhovali se do Kalifornie.

Nejnovější zprávy