Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Středa 18. září 2024

Svátek slaví Kryštof, zítra Zita

Love Island 2024 startuje! Letos prý s nejlepšími bojovníky v historii soutěže

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Love Island 2024 startuje! Letos prý s nejlepšími bojovníky v historii soutěže

Veronika Jirásková

1. září 2024 7:45

Love Island 2024 a noví účastníci soutěže. Video

Od 2. září se na obrazovkách znovu rozhoří vášeň a romantika v oblíbené show Love Island, která letos slibuje nezapomenutelné zážitky pod sluncem Kanárských ostrovů. V nové řadě se do soutěže o lásku zapojí atraktivní ženy i charismatičtí muži, kteří přinesou do vily nejen šarm a krásu, ale i napětí, překvapivé zvraty a nové milostné příběhy. Připravte se na dávku emocí, intrik a vzrušení!

Čtvrtá řada oblíbené show Love Island Česko & Slovensko startuje 2. září a diváci se mohou těšit na další dávku exotiky, odhalených těl a romantických dramat. Moderátorkou zůstává Zorka Hejdová, která pořad opět provede. Produkce zároveň odhalila letošní účastníky, mezi kterými se objeví Miss, trenérka tenisu a manažer. 

Kreativní producentka Kateřina Zavadová vyjadřuje přesvědčení, že letošní casting pro Love Island je nejúspěšnější v historii show. „Věřím, že letošní casting pro Love Island je asi zatím nejpovedenější, jaký jsme kdy měli. Bude to opravdu pestrá série, plná zajímavých charakterů," řekla. Zavadová zdůrazňuje pestrost a zajímavé charaktery účastníků, kteří přinášejí do soutěže novou energii. Dále upozorňuje na rozšíření věkové škály a rekordní počet soutěžících, což má za cíl posunout kvalitu pořadu na vyšší úroveň. Moderátorka Zorka Hejdová přidává, že typově se letošní účastníci výrazně liší od těch v předchozích řadách, a těší se na jejich první osobní setkání až během natáčení, což slibuje nová překvapení.

Na španělském ostrově Gran Canaria se deset nezadaných účastníků z Česka a Slovenska vydá hledat pravou lásku a soutěžit o hlavní výhru 2 miliony Kč. Postupně se k nim budou přidávat další atraktivní soutěžící, tzv. "bombshells", kteří také doufají, že najdou svůj ideální protějšek. Diváci budou moci sledovat, jak se jim v hledání lásky daří, od 2. září na Voyo a o den později na Nově.

Love Island je britská reality show, která poprvé debutovala v roce 2005. Po úspěchu ve Velké Británii se formát rozšířil do mnoha dalších zemí, včetně České republiky.

Nová série Love Islandu 2024 se na platformě Voyo objeví 2. září, zatímco na obrazovkách Nova Fun a televize Markíza bude k vidění až o den později.

Nejnovější zprávy