Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čtvrtek 19. září 2024

Svátek slaví Zita, zítra Oleg

Love Island zná svého vítěze: Diváci se rozhodli pro blonďatý pár

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Love Island zná svého vítěze: Diváci se rozhodli pro blonďatý pár

Nikola Horáková

30. října 2023 23:54

Majka a Chris jsou vítězi třetí řady Love Island

Třetí řada show Love Island je u konce a známe její výherce. První místo získali za pomoci televizních diváků Majka a Chris. Za nimi skončili Adam s Venis a na třetím místě se umístila Rachel s Claudem.

Třetí řada reality show Love Island je u konce a vítězi se stali Majka a Chris a odnášejí si výhru dvou milionů. Oba by ani ve snu nenapadlo, že by se mohli stát letošními vítězi. Jejich vztah byl jako na houpačce, Majka dokonce byla oběma nohama pryč z vily, protože Chris ze začátku její lásku nevěřil a začal si bombshell Darinou. Chris si ale uvědomil, jak moc mu Majka chybí, a tak se půvabná blondýnka nakonec vrátila ze Slovenska zpět na Kanárské ostrovy. Jejich vztah se začal rozvíjet a láska kvést, což vedlo až k samotnému úspěchu.

Vítězný pár měl za úkol vybrat dvě obálky. Jedna z nich obsahovala peníze, zatímco druhá zůstala prázdná. Majka byla ta, která obdržela peníze, a nyní stála před důležitým rozhodnutím. Musela se rozhodnout mezi láskou a penězi. Pokud by zvolila lásku, darovala by Chrisovi polovinu své výhry, což by činilo jeden milión korun. Majka se rozhodla pokračovat ve vztahu a podělit se o výhru s Chrisem.

Oba byli z výhry velice dojatí a nemohli tomu momentu vůbec uvěřit. "Upřímně jsem to nečekala. Jsem v takovém šoku, že nemám slov,“ sdělila své první dojmy Majka. "Já jsem excited, je to amazing. Prostě amazing experience. Měli jsme tady krásnou pohádku a doufám, že ta pohádka bude pokračovat," doplnil první reakce z výhry také Chris, který byl v totální euforii. 

Nejnovější zprávy