Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čtvrtek 19. září 2024

Svátek slaví Zita, zítra Oleg

Vilu pořadu Love Island museli evakuovat: V okolí propukl veliký požár

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Vilu pořadu Love Island museli evakuovat: V okolí propukl veliký požár

Nikola Horáková

7. října 2023 23:26

Chris si z Casa Amor přivedl Darinu, Majka proto v show skončila. Video

Kanárské ostrovy zachvátily požáry jen nedaleko vily, kde se natáčí reality show Love Island. Štáb i účastníci museli být evakuováni, ale naštěstí jsou všichni v pořádku. 

Pořad Love Island už byl reálném ohrožení, když na Kanárských ostrovech u vily, kde se natáčí, vypukl požár a všichni museli být evakuováni. 

„Nedaleko vily propukl požár. V součinnosti s místními záchrannými složkami jsme evakuovali štáb a všechna srdíčka. Nemějte strach, všichni jsou v bezpečí,“ uvedl pro eXtra.cz manažer TV Nova, Daniel Maršalík.

Samotný pořad se poté na sítích pochlubil dobrou zprávou, že diváci nemusejí mít strach a o nový díl nepřijdou. „Máme dobrou zprávu pro všechny fanoušky Love Islandu. I přes požár, který dnes propukl v blízkosti vily, plánovanou epizodu Hotlist přineseme, naše produkce ji zvládla dokončit," sdělila TV Nova na Instagramu fanouškům.

„Je ale možné, že požár ohrozí natáčení dalších dílů. Respektujeme pokyny hasičů a záchranářů, bezpečí srdíček a štábu je pro nás samozřejmě prioritou. O všem vás budeme okamžitě informovat," dodala. 

Nejnovější zprávy