Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 28. září 2024

Svátek slaví Václav, Den české státnosti, zítra Michal

Michal Randis (†21) zemřel. Český hokejista na dovolené vypadl z balkonu

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Michal Randis (†21) zemřel. Český hokejista na dovolené vypadl z balkonu

Jana Procházková

7. listopadu 2023 18:22

Michal Randis

Jedenadvacetiletý Čech, který tragicky zemřel po pádu z balkonu v polském městě Kolobřeh, byl identifikován jako bývalý hokejový brankář Michal Randis juniorského týmu HC Slovan Moravská Třebová. Rodina obdržela podporu klubu, který inicioval veřejnou sbírku na financování převozu těla zpět do České republiky a následný pohřeb. 

Tragická událost se stala 31. října u pobřeží Baltského moře, kdy jedenadvacetiletý Michal Randis spadl z balkonu třetího patra přímořského hotelu Baltyk v Polsku. V důsledku pádu utrpěl vážná zranění. Kromě něj spadla také 23letá žena ze Slovenska. Oba byli po pádu z třetího patra okamžitě převezeni do nemocnice, kde lékaři bojovali o jejich životy. Mladá Slovenka měla štěstí a podařilo se jí přežít, nyní je ve stabilizovaném stavu. Michal Randis bohužel svým zraněním podlehl. Policie stále provádí vyšetřování, aby zjistila příčinu tohoto tragického pádu. Uvedlo TN.cz.

Klub HC Slovan Moravská Třebová po tragické zprávě spustil sbírku na pomoc rodině zesnulého. Potřebnou částku se podařilo vybrat během několika dní. "Jménem Michalovy rodiny jsme žádali o finanční podporu na náklady spjaté s repatriací zemřelého a pohřbem. Potřebná částka byla vybrána, za což všem přispěvatelům patří velké díky. O termínu posledního rozloučení budeme informovat," píše se na aktualizovaném instagramovém příspěvku hokejového klubu HC Slovan Moravská Třebová.

Michal Randis strávil celou svou mládežnickou hokejovou kariéru v dresu Slovanu. Podle informací webu Eliteprospects.com absolvoval devět zápasů ve třetí juniorské lize za Slovan v průběhu sezony 2019/20. Tím si získal své místo ve světě hokeje.

Nejnovější zprávy