Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Neděle 30. června 2024

Svátek slaví Šárka, zítra Jaroslava

Ohavná vražda otřásá Slovenskem! Vrah je synem popraveného, tvrdí média

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Ohavná vražda otřásá Slovenskem! Vrah je synem popraveného, tvrdí média

Andrea Malá

9. ledna 2024 9:41

Ilustrační fotografie.

Slovensko se dozvídá šokující pravdu o brutálním vrahovi z Bratislavy, který měl v minulém týdnu vyříznout srdce své oběti, číšnici Patrícii. Podle informací zveřejněných v médiích se jedná o syna muže popraveného kvůli násilné trestné činnosti za minulého režimu. 

Policie poskytla k šokujícímu případu jen část informací. Nejprve sdělila, že se zabývá okolnostmi nálezu těla ženy bez známek života v jednom z bratislavských bytů. V pátek už uvedla, že zadržený muž pro ni představuje podezřelou osobu.

"Policisté bratislavské krajské kriminálky intenzivně vyšetřují závažný trestný čin, ke kterému došlo v jednom z bytů v druhém bratislavském okrese. V této souvislosti začal vyšetřovatel trestní stíhání ve věci trestného činu vraždy," řekl policejní mluvčí Michal Szeiff pro TASR

Podle slovenských médií byla žena rozřezaná a vedle těla se nacházelo vyříznuté srdce a vědro s orgány. Sousedé vypověděli, že z bytu slyšeli hádky, protože vztah mezi partnery byl složitý. Oběť se jmenovala Patrícia a živila se jako číšnice. Sousedé popsali, že byla milá a vstřícná, přičemž měla problém s alkoholem. 

Nyní se objevily podrobnější informace nejen o oběti, ale také o vrahovi. Podle informací TV JOJ je podezřelým kuchař Josef, jehož otcem má být nechvalně proslulý bratislavský škrtič. Štefan Pantl si za minulého režimu vyslechl trest smrti za vraždy, znásilnění a krádeže a v roce 1981 byl popraven. 

Nejnovější zprávy