Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 27. července 2024

Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor

Pavla Tomicová nečekaně skončila v seriálu ZOO

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Pavla Tomicová nečekaně skončila v seriálu ZOO

Nikola Horáková

19. března 2024 15:21

Pavla Tomicová Video

Diváci oblíbeného seriálu ZOO dostali velmi nemilé překvapení, když náhle ze seriálu odešla jedna z hlavních postav Pavla Tomicová (61). Konec v seriálu přišel v podstatě ze dne na den. 

Pavla Tomicová, která je představitelka veterinářky Anežky Krásné v seriálu ZOO na TV Prima, v seriálu nečekaně končí. Zaskočeni jsou nejen fanoušci, ale i kolegové ze štábu. Herečka neměla nejlehčí období, vzpamatovávala se z rozpadu manželství s hercem Ondřejem Malým, který odešel za jinou. 

„Tuším, že to bylo ve čtvrtek, kdy měla natáčet, ale vůbec se neobjevila na place. Produkce se ji snažila sehnat, ale marně. Už před tím se někdy stalo, že nemohla, ale většinou dala vědět dopředu. Teď vůbec,“ uvedl anonymní zdroj pro eXtra.cz.

„Nejdříve se to šuškalo a pak nám to i potvrdili, že Pavla Tomicová se už v seriálu vůbec neobjeví. Musí se kvůli ní narychlo přepisovat scénáře, měnit natáčecí plány, je kolem toho tady docela zmatek,“ zmínil dále informátor. 

„Možná ji pozvou, když bude OK, na samotné finále seriálu, ale teď už se nejspíš nemohou spoléhat na její další účast, proto ji ze seriálu vypsali a už u nás nebude hrát,“ sdělilo eXtra.cz, dále se jim povedlo herečku vyzpovídat. „Jéžiš, to je na dlouhé vyprávění… Je to spíš přerušení té činnosti,“ uvedla pro web.

„Tomicová je oblíbená, takže když to půjde a dovolí to kvůli ní teď narychlo přepisované dějové linky a scénáře, tak ji ještě možná na chvilku vrátí, ale to není nic jistého,“ doplnily informace zdroje a lidé z okolí štábu. 

Nejnovější zprávy