Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pondělí 8. července 2024

Svátek slaví Nora, zítra Drahoslava

Rusko ovládne svět a Evropa mu padne "k nohám"! Proruská propaganda šíří další fantazie a sny

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Rusko ovládne svět a Evropa mu padne "k nohám"! Proruská propaganda šíří další fantazie a sny

Jana Procházková

26. prosince 2023 19:04

Proruská propaganda v běloruské televizi šířila opět bludy.

Běloruský propagandista v televizním vysílání prohlásil, že válka na Ukrajině skončí ponížením Evropy a vzestupem Ruska k nadvládě nad zbytkem světa. Tvrdí, že západní lídři se budou poddávat Vladimiru Putinovi na kolenou.

"Společně s Ruskem budeme v pohodě. Máme celou periodickou tabulku prvků, všechny zdroje, které potřebujeme. A jestliže někomu bude chybět iPhone nebo nějaký hollywoodský film, tak mě omluvte za ta slova, ale prostě to ukradneme. To oni jako první porušili pravidla, takže my si teď můžeme dělat, co se nám zlíbí," běsnil v televizi běloruský propagandista Grigorij Azarjonok.

Běloruský propagandista tvrdí, že válka na Ukrajině, kterou Moskva rozpoutala před téměř dvěma lety, skončí ponížením Západu. Na propagandisty upozornil web TN.

"Všichni vědí, že stát na straně Ruska se vyplatí. Evropa se k nám připlazí. Afrika, Čína i celý Blízký východ už jsou s námi," pokračoval Azarjonok. Na jeho slova na síti X upozornil poradce ukrajinského ministra vnitra Anton Heraščenko.

"Evropští, západní, američtí politici budou žadonit o schůzky. Ale Putin a Lukašenko budou tou dobou příliš zaneprázdnění hraním hokeje," šířil nesmysly propagandista.

Heraščenko na to reagoval s úšklebkem: "Tihle lidé nerozumějí ničemu jinému než jazyku síly."

Nedávná studie odborníků z renomovaného časopisu The Economist naznačuje, že je pravděpodobnější, že konflikt skončí pro Rusko potupnou porážkou.

Nejnovější zprávy