Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 27. července 2024

Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor

SKANDÁL! "Téměř nazí" Rusové pobouřili večírkem. Padla pokuta za ponožku na penisu, bude i soud

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

SKANDÁL! "Téměř nazí" Rusové pobouřili večírkem. Padla pokuta za ponožku na penisu, bude i soud

Andrea Malá

29. prosince 2023 16:36

SKANDÁL! "Téměř nazí" Rusové pobouřili večírkem. Padla pokuta za ponožku na penisu, bude i soud

Rusko během válečného úsilí pořádně pobouřil večírek slavných osobností s podivným dress codem, na který upozornila agentura AP. Padla nejméně jedna pokuta, chystá se soud. Mnoho celebrit se už za účast na akci omluvilo. 

Večírek uspořádala televizní moderátorka a herečka Anastasija Ivlejevová v jednom z moskevských nočních klubů. Po návštěvnících chtěla, aby byli "téměř nazí". Když se pak rozšířily fotografie z akce na sociálních sítích, vypukl skandál.

Ozvala se například zákonodárkyně Maria Butinová, někdejší vězenkyně v USA, které ji považovaly za špionku. Butinová vyzvala orgány, aby zahájily vyšetřování. Domnívá se totiž, že byly porušeny ruské zákony zakazující šíření myšlenek LGBTQ+.

První obětí se stal rapper Vacio, vlastním jménem Nikolaj Vasiljev. Na akci přišel v "outfitu", kdy pouze ponožka zakrývala jeho genitálie. Jinak na sobě nic neměl. Potrestán byl pokutou ve výši 2000 dolarů za pobuřování.

Mnoho účastníků akce se již omluvilo za účast. V lednu má přesto začít soud s organizátorkou Ivlejevovou. Zažalovali ji lidé, kteří podle svých slov utrpěli při pohledu na fotografie újmu. Po moderátorce chtějí, aby dali miliardu rublů na fond pro ruské vojáky bojující na Ukrajině. 

Nejnovější zprávy