Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Neděle 30. června 2024

Svátek slaví Šárka, zítra Jaroslava

StarDance: Diváci se po vypadnutí Adamczyka pěkně rozvášnili

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

StarDance: Diváci se po vypadnutí Adamczyka pěkně rozvášnili

Nikola Horáková

19. listopadu 2023 11:04

Ve StarDance se nacvičuje společný tanec.

Po šestém večeru StarDance z kola vypadli Marek Adamzcyk a Lenka Nora Návorková. V poslední fázi bojovali s Vavřincem Hradilkem a Kateřinou Bartuněk Hrstkovou. Diváci se na sociálních sítích pořádně rozvášnili a nebrali si servítky. 

Šestý filmový večer se stal posledním pro pár Marek Adamczyk a Kateřina Bartuněk Hrstková. Osudným se jim stal jive na melodii z filmu Top Gun. Ti si od poroty vysloužili 21 bodů. Marek měl po vypadnutí děkovný proslov, ve kterém poděkoval všem, kteří ho podporovali a s Lenkou vypadali velmi smířeně.

Kdo už tak smířený s tímto faktem tolik nebyl, jsou diváci. Ti se po přenose vrhli na sociální sítě a začali naplno projevovat své emoce. Někdo byl smířený s výsledkem, další byli zase spíše zklamaní. 

„Veliká škoda, že vypadl Marek s Lenkou. Je to dříč a k tomu vtipálek a srdcař. Je mi to opravdu líto, pokaždé jsem se těšila na jeho hlášky. Mrzí mě to i kvůli Evičce, které to jistě sebere kus radosti z tancování," napsal jeden z fanoušků na sociální sítě. „Chtěla jsem ho vidět s Evičkou ve finále," přidala se jedna z fanynek. Dle dalších si to nezasloužil.

Nechyběla ale ani slova naštvanosti. „Rozhodně nefér!!! Vavřincovi fandím, ale byl určo horší, a to ani nemluvím o Maršálkovi," napsala jedna z divaček.  „Škoda, ale tušila jsem to. Mě teda už několik dílů nebaví Hradilek. Zvedačka nadchne jednou, ne několik kol po sobě," podotkla další z divačka v komentářích. 

Pochvalu si ovšem od poroty i diváků vysloužil Josef Maršálek, který doteď schytával spíše kritiku. „Musím říct, že za dnešní výkon si postup zaslouží. Moc pěkný tanec," napsal jeden z diskutujících.

Nejnovější zprávy