Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čtvrtek 4. července 2024

Svátek slaví Prokop, zítra Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje

Tragédie na Slovensku: Mladou maminku zabila vystřelená kulka

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Tragédie na Slovensku: Mladou maminku zabila vystřelená kulka

Jana Procházková

18. září 2023 2:47

Ilustrační fotografie

V neděli došlo k tragické události na západním Slovensku. Během čištění lovecké pušky došlo ke výstřelu, přičemž kulka zasáhla a zabila mladou ženu, která se nacházela v kuchyni a myla nádobí. Bydlela v sousední ulici, vzdálené asi 200 metrů od místa incidentu.

Tragédie se odehrála v odpoledních hodinách v obci Čachtice nedaleko Nového Města nad Váhom. Během čištění kulovnice v jednom z nových bytových domů došlo k nechtěnému výstřelu. Kulka následně zasáhla mladou ženu, která se nacházela na ulici téměř 200 metrů dál od místa incidentu. O události informoval web tvnoviny.sk.

Obětí je zhruba 30letá žena, která v kuchyni zrovna myla nádobí. Teprve nedávno se vrátila po mateřské dovolené do práce, byla učitelkou ve školce. Zůstala po ní tříletá dcerka.

Podle informací TV Markíza výstřel vyšel z lovecké pušky patřící 48letému bývalému policistovi. Místní obyvatelé ho popisují jako dobrého člověka, s nímž nebyly žádné problémy.

Muž pravděpodobně prováděl čištění zbraně na balkoně, jak uvedl web pluska.sk. Policie momentálně prověřuje okolnosti této tragédie a potvrdila, že došlo ke střelbě. Vzhledem k citlivosti případu zatím neposkytli další podrobnosti.

Nejnovější zprávy