Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Úterý 2. července 2024

Svátek slaví Patricie, zítra Radomír

Tragédie v Oldřichově na Teplicku. Syn měl ubodat svého otce

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Tragédie v Oldřichově na Teplicku. Syn měl ubodat svého otce

Jana Procházková

16. září 2023 4:39

Policie České republiky, ilustrační fotografie

V pátek odpoledne se odehrála tragická událost, která šokovala obec Oldřichov v Ústeckém kraji. Podle informací vyjíždějících policistů došlo k hrůznému činu, kdy syn údajně zavraždil svého vlastního otce. Podezřelého následně policie zadržela.

V pátek odpoledne se v Ústeckém kraji odehrál brutální incident, který šokoval obyvatele. Podle informací od agentury AKTU měl pětadvacetiletý muž v obci Oldřichov údajně ubodat svého vlastního otce. Činem upozornil sousedy, kteří slyšeli nepřirozený hluk a rychle kontaktovali policii. 

Případ si převzali krajští kriminalisté. "V tuto chvíli to nemáme kvalifikované, ale mohu potvrdit, že v odpoledních hodinách krajští kriminalisté převzali případ násilného trestného činu," sdělila na dotaz redakce TN.cz mluvčí ústeckých policistů Veronika Hyšplerová.

​odezřelého policie zadržela brzy po incidentu. "Aktuálně probíhají standardní procesní úkony," dodala Hyšplerová. "Ve chvíli, kdy budeme mít informace, které k případu můžeme zveřejnit, tak je určitě zveřejníme," uzavřela mluvčí.

Nejnovější zprávy