Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pátek 20. září 2024

Svátek slaví Oleg, zítra Matouš

Tragédie v Ostravě: Podezřelým je muž (44), sdělila policie

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Tragédie v Ostravě: Podezřelým je muž (44), sdělila policie

Andrea Malá

26. listopadu 2023 14:23

Policisté vyfotili místo tragédie.

Policie dnes poskytla další informace k tragédii, která se v noci z pátku na sobotu stala v Ostravě. V moravskoslezské metropole probíhal odlov divočáků, jeden z myslivců ovšem zastřelil člověka. 

Policie dnes na síti X uvedla, že podezřelým je čtyřiačtyřicetiletý muž. Po prvotních procesních úkonech byl propuštěn. "Přibrali jsme znalce k vypracování posudků, výsledky budou v řádech týdnů. Také se zabýváme okolnostmi, za jakých poškozený na místě rybařil, zda měl patřičná povolení," sdělili policisté s tím, že na případu dále pracují. 

K postřelení muže došlo v lokalitě slepého ramena řeky Odry v nočních hodinách. "Muž, který zde měl rybařit, i přes poskytnutou laickou a lékařskou pomoc v nemocnici zemřel," uvedli policisté na sociální síti X.

Po tragédii došlo k zadržení dvou osob, strážci zákona od nich zajistili zbraně a provedli nezbytné procesní úkony. Jeden ze zadržených byl v sobotu propuštěn. Ostravští kriminalisté v případu zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu usmrcení z nedbalosti a dále prověřují všechny další okolnosti.

Nejnovější zprávy