Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 27. července 2024

Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor

Přeskočilo mu. Dmitrij Medveděv předpověděl, že Čtvrtá říše nahradí EU. letos ještě přitvdril

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Přeskočilo mu. Dmitrij Medveděv předpověděl, že Čtvrtá říše nahradí EU. letos ještě přitvdril

Jana Procházková

4. ledna 2024 20:51 | Aktualizováno: 4. ledna 2024 20:52

Dmitrij Medveděv a Vladimir Putin

Bývalý ruský prezident Dmitrij Medveděv opět vyvolal pozornost svými neobvyklými prohlášeními, tentokrát v podobě novoročních předpovědí. Z jeho slov je patrné, že je blízko stavu, kdy by bylo vhodné vyhledat odborného lékaře.

Loni se místopředseda ruské Rady bezpečnosti a bývalý ruský prezident Dmitrij Medveděv netajil svými útočnými výroky. Zveřejnil například své novoroční předpovědi, v nichž na rok 2023 očekával například pokus Polska sebrat Ukrajině kus území, rozpad Evropské unie a vznik Čtvrté říše.

Medveděvova tradice neortodoxních předpovědí pokračuje i v tomto roce. Na svém sociálním účtu X sdílel další soubor předpovědí, které se opět vyznačují nevšední fantazií. Medveděv, který býval prezidentem Ruské federace, se letos nezdráhal předpovídat neobvyklé události a podívat se do alternativních světů budoucnosti. "Nový rok přišel a tak je čas předpovídat, co přinese," začal své prorokování Medveděv.

Medveděvovo prorokování tentokrát začíná s odvážnou myšlenkou na znárodnění celého zbrojního průmyslu v zemích NATO, s cílem umožnit přímou podporu Ukrajině. Předpokládá, že veškeré toto úsilí skončí zpronevěrou v rukou kyjevského režimu, s účastí Huntera Bidena, syna amerického prezidenta Joe Bidena. "A všechno z toho bude zpronevěřeno kyjevským režimem za účasti Huntera Bidena."

Medveděv se ve svých prorokováních nevyhnul ani současnému americkému prezidentovi Joeovi Bidenovi. "Pohřešovat ho budou poté, co v záchvatu senility odejde z pódia uprostřed proslovu a ani jeho pomocníci nebudou vědět, kde je," v jeho pohledu bude Biden považován za pohřešovaného, poté co ztratí vědomí během proslovu způsobeného záchvatem senility. Tímto narážel na spekulace a diskuse ohledně Bidenova zdravotního stavu.

Medveděv neunikl ani komentářům k současnému soudnímu procesu s bývalým prezidentem a kandidátem v letošních volbách Donaldem Trumpem. Podle Medveděva Trump dostane od soudu trest 99 let vězení a zákaz účasti ve volbách. Přesto se podle něj Trump znovu stane prezidentem.

Však ve čtvrtém bodu své předpovědi začíná Medveděv ztrácet kontakt s realitou. "Na amerických vojenských základnách začne masivní oživování mimozemských mumií. Tito mimozemšťané se stanou členy amerického Senátu i Kongresu, kde získají více než polovinu křesel," tvrdí Medveděv.

Také předpověděl podivnou změnu u moci na druhém konci Tichého oceánu, kdy zesměšňuje Japonce. "V Japonsku se moci chopí Godzilla, která bude prohlášena císařem Japonska. Plazovitá dynastie Godzilly I. bude vládnout Japonsku," prohlásil.

Medveděv tvrdí, že jeho předpovědi jsou účelně nadsazené, aby ukázaly absurditu očekávání novinek v novém roce. Zároveň se hájí tím, že jeho loňské předpovědi se alespoň částečně vyplnily. "Je snad Elon Musk de facto prezidentem USA skrze svůj vliv? A není Polsko připraveno utrhnout si kus Ukrajiny?" snažil se přesvědčit posluchače o správnosti svých divokých předpovědí.

Nejnovější zprávy