Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Neděle 6. října 2024

Svátek slaví Hanuš, zítra Justýna

Zlatá labuť zasažena skutečnou bombou. Hlavní hrdina nasadí vlastní život

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Zlatá labuť zasažena skutečnou bombou. Hlavní hrdina nasadí vlastní život

Jana Procházková

1. září 2023 16:34

Zlatá labuť je plná dramatických zvratů. Video

"Zlatá labuť" nás opět zasáhla svými dramatickými zvraty, které se neomezují pouze na vztahy postav. Tentokrát se na scéně odehrála událost, která přivedla do varu fanynky Petra Kučery, hravě ztvárněného sympatickým Adamem Vaculou. Ve výtahu totiž došlo k nečekanému výbuchu bomby, což vytvořilo napínavou atmosféru plnou nejistoty a otázek ohledně jeho osudu. Do poslední chvíle zůstává nejasné, zda tento hrdina přežije tuto smrtící situaci, což nás přivádí na pokraj sedadel napětím.

Obchodní dům Zlatá labuť prošel obdobím těžkých zkoušek. Gruber užíval Irenu jako trumf proti Pulkrábovi a Maurerovým, což vedlo k dramatickým konfliktům v celém podniku. Situace však dosáhla vrcholu, když Petr Kučera, jehož postava byla nápadně ztvárněna Adamem Vaculou, se postavil tváří v tvář nebezpečné situaci.

Video: Alena & Irena | Zlata Labut | Middle of the Night | KinaBish

Když jednoho dne jeho podřízení objevili bombu, rozhodl se Petr jednat neohroženě. S odvahou, která ho vlastní, se chopil výbušniny a vstoupil do výtahu. Po okamžiku napětí následoval výbuch, který ponechal všechny v nejistotě. Diváci a milovníci seriálu tak čekají s napětím na osud svého oblíbeného šéfa Zlaté labutě a na to, zda přežil tuto zdánlivě nemožnou situaci.

Seriál "Zlatá labuť" začal minulý týden sezónu s triumfem, stávajíc se vrcholným pořadem čtvrtečního večera nejen na TV Nova.

Po citelném zklamání se Petr, ztvárněný Adamem Vaculou, rozhodl, že už nemůže pokračovat ve svém vztahu s Markétou, hranou Bárou Bočkovou. Pro odreagování se vrhnul do nového koníčku - boxu. Volba tohoto sportu pro seriálovou postavu není náhodná, neboť samotný Adam Vacula se nechvěje svou vášní pro bojové sporty.

"Když stíhám, tak rád boxuji nebo chodím na jiu-jitsu," sdílí Vacula a zároveň prozrazuje, jak se k tomuto sportu dostal: "Mě vždycky fascinoval box jako sport a obdivoval jsem ho. Navíc jsem se nacházel ve fázi života, kdy jsem chtěl najít něco nového, co by mě vyzývalo a posilovalo. Box se ukázal jako ideální volba." Zdá se, že box pomůže Petrovi získat sílu a sebedůvěru, protože čelí své vlastní rodině s odhodláním, které by mohlo způsobit velký konflikt s Dietrichovými.

Nadto Gruber, hraný Jaroslavem Pleslem, v ruce drží Irenu, Kristýnu Ryšku, kterou vydírá skrze Alenu, hranou Simonou Lewandowskou. Vztah mezi Irenou a Alenou se stává veřejným tajemstvím a stále nabírá na nebezpečnosti. Avšak zakázaný plod láká nejvíce, a tak se diváci mohou těšit na další vášnivou scénu od tohoto oblíbeného páru...

Zlatá labuť je plná dramatických zvratů. Video 13 Otevřít galerii

Nad osudy některých zaměstnanců začíná padat stín. Pulkráb, hraný Tomášem Töpferem, je napaden a i Maurerovi se stávají terčem útoku. Petr jedná neohroženě, s cílem ochránit své zaměstnance, až do té míry, že by byl ochoten obětovat svůj vlastní život... Jak moc se mu jeho odvaha může vymstít?

Nejnovější zprávy